Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra, fericit după victoria clară cu Lituania: ”Au înţeles că trebuie să aibă altă atitudine”. Ce spune despre debutul lui Ianis Hagi

Contra, fericit după victoria clară cu Lituania: ”Au înţeles că trebuie să aibă altă atitudine”. Ce spune despre debutul lui Ianis Hagi

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a fost mulţumit de modul în care România a evoluat în meciul cu Lituania. Selecţionerul a explicat ce l-a mulţumit în meciul de la Ploieşti, de ce nu l-a băgat pe Paşcanu, cum a văzut debutul lui Ianis Hagi, dar şi ce planuri are pentru jocul din Muntenegru.

Jucăm finala grupei cu Muntenegru, ne va aştepta un meci foarte greu. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru felul în care au abordat meciul, mai ales că am jucat din nou fără spectatori. Băieţii au înţeles că trebuie să aibă altă atitudine, ne-a ieşit destul de bine şi jocul cu doi atacanţi, mi-a plăcut cum au colaborat Keşeru şi Puşcaş. Am avut mai multă prezenţă în careu, i-au şicanat pe lituanieni. În general, toţi jucătorii au jucat foarte bine din punctul meu de vedere. Sunt foarte mulţumit de modul în care am arătat în multe momente.

M-am gândit să-l bag pe Paşcanu, dar am ales să joc cu Moţi şi Săpunaru pentru a avea mai multă experienţă. Au făcut un meci foarte bun. O să mă gândesc foarte bine să văd ce jucători trimit în teren în Muntenegru pentru a avea prospeţime şi a face un joc bun. Am avut o strategie pentru ca unii jucători să fie proaspeţi în Muntenegru. M-aş bucura foarte mult pentru jucători dacă am reuşi să câştigăm acolo.

Refacerea mea decurge bine, sper ca în maximum 3 săptămâni să renunţ la cârje. Eu mă agit pe margine şi aşa, nu e problemă, dar sper să scap mai repede de ele. Revin cu bucurie la Ploieşti, dar sunt ghinionist. Nu pot simţi căldura ploieştenilor pentru că jucăm cu stadionul închis.

Mă bucur pentru debutul lui Ianis Hagi, l-am văzut la antrenamente cum a muncit. Îl băgam indiferent de scorul de pe tabelă. Mă gândisem să-l bag 25-30 de minute. Îl felicit pentru cum a intrat şi sper să prindă acum cât mai multe convocări”, a spus Cosmin Contra, la conferinţa de presă de după România - Lituania 3-0.

Afla mai multe despre: romanialituaniacontraliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare