Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra: "Îi felicit pe băieţi". Selecţionerul a explicat de ce l-a lăsat pe Mitriţă în afara lotului: "Nu o să accept niciodată asta!"

Contra: "Îi felicit pe băieţi". Selecţionerul a explicat de ce l-a lăsat pe Mitriţă în afara lotului: "Nu o să accept niciodată asta!"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, s-a declarat mulţumit de evoluţia tricolorilor în meciul câştigat contra Insulelor Feroe, scor 4-1, în preliminariile Campionatului European din 2020.

"Se pare că am avut puţin noroc, că am înţeles că a fost un meci nebun la Oslo. E bine că s-a terminat egal şi acum meciul de la Oslo devine important din toate punctele de vedere. Trebuie să facem cel puţin acelaşi rezultat ca Suedia sau să câştigăm"

Aveam nevoie de jucători pe benzi foarte ofensivi, de mijlocaşi care intră în interior şi eliberează spaţiile pentru fundaşii laterali, aveam nevoie de două vârfuri. Am intrat puţin nervoşi, prea precipitaţi în unele momente şi asta a făcut să nu avem limpezimea necesară în atac în primele 15 minute. Apoi, băieţii au marcat primul gol, apoi al doilea, al treilea. Dacă nu era acel penalty, era o repriză perfectă.

Mă bucur că cei doi atacanţi au marcat, inclusiv Cipri, care a jucat acasă. Au fost şi greşeli, dar trebuie să analizăm. Îi felicit, dar acum trebuie să ne pregătim foarte bine pentru meciul cu Norvegia", a declarat Cosmin Contra.

Selecţionerul a explicat şi de ce l-a lăsat pe Alexandru Mitriţă în afara lotului pentru meciul de la Cluj-Napoca, după ce în partida cu Suedia l-a schimbat la pauză.

"Este o chestie internă! Să nu se speculeze. Datele InStat şi ce am văzut în zilele premergătoare meciului m-au făcut să îl las pe Mitriţă în afara lotului. Nu sunt un antrenor ranchiunos. Accept anumite lucruri, dar nu o să accept niciodată ca un jucător să nu îşi dorească să ajute echipa naţională. (n.r. - dacă va mai juca Mitriţă la naţională) Dacă va juca la echipa lui de club şi va veni cu parametri fizici mai buni decât acum, de ce nu?", a mai spus Contra.

România a obţinut, marţi, prima victorie în preliminariile Euro-2020, învingând, marţi, la Cluj-Napoca, scor 4-1 (3-1), reprezentativa Insulelor Feroe, în etapa a II-a Grupei F. În primul meci, tricolorii au fost învinşi, sâmbătă, cu 2-1, în deplasare, de Suedia. Au marcat: Deac '26, Keşeru '29 şi '32, Puşcaş '63 / Davidsen '40 (p).

Afla mai multe despre: contra 

viewscnt
Articole similare