Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra, încântat de victoria obţinută de FCSB în faţa lui Lazio: "M-a surprins tactica lor". Ce jucător l-a impresionat pe selecţioner

Contra, încântat de victoria obţinută de FCSB în faţa lui Lazio: "M-a surprins tactica lor". Ce jucător l-a impresionat pe selecţioner

Fotbal intern

Comentarii

Victoria obţinută de FCSB în meciul cu Lazio, în prima manşă a 16-imilor Europa League, scor 1-0, l-a încântat pe Cosmin Contra. Selecţionerul României crede că roş-albaştrii pot rezista şi în deplasarea de la Roma şi că pot obţine calificarea în optimile de finală.

"A fost un meci bun făcut de FCSB, un meci în care FCSB putea să câştige la un avantaj mult consistent. Acum, ei au şanse foarte mari de calificare. Însă, Lazio a avut multe ocazii ratate, iar în retur nu cred că se va mai întâmpla aşa ceva. Nu vor mai rata. 1-0 este un rezultat care mie îmi place foarte mult într-o dublă manşă, iar ei pot profita.

M-a surprins acel presing avansat, inclusiv Budescu a alergat foarte mult. Budescu este un jucător diferit, cu o viziune foarte bună, pasează bine din prima, s-a văzut şi la pasa pentru Gnohere. Nu oricine face aşa ceva. El poate face lucruri diferite în orice moment. Acesta este motivul pentru care jocul celor de la FCSB se învârte în jurul lui Budescu" , a declarat selecţionerul Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contraselectionerromaniaechipa nationalabudesculazio 

viewscnt
Articole similare