Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra îşi doreşte să evite surprizele cu Lituania: ”Dacă băieţii mă ajută, scap de cârje! Sper să nu fac vreo prostie” :)

Contra îşi doreşte să evite surprizele cu Lituania: ”Dacă băieţii mă ajută, scap de cârje! Sper să nu fac vreo prostie” :)

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra speră să nu aibă prea multe emoţii cu Lituania, în penultimul meci din Liga Naţiunilor, programat sâmbătă, de la 21:45. Selecţionerul României şi-ar fi dorit să joace în faţa suporterilor şi îndeamnă pe fani să evite incidentele care ar putea aduce o nouă suspendare.

Contra a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile, dar spune că se recuperează foarte bine şi în trei săptămâni ar trebui să scape de cârje. Selecţionerul naţionalei speră însă că nu va avea parte de incidente neplăcute provocate de jucătorii săi, la meciul cu Lituania.

”După operaţie trebuie să le folosesc (n.r. cârjele) 7-8 săptămâni. Am deja cinci săptămâni, ala că mai am foarte puţin şi scap de ele. Sper pentru foarte mult timp să scap de ele. Chiar dacă doctorul mi-a zis să stau liniştit, e imposibil să stau liniştit, pentru că asta e firea mea. Trăiesc meciurile la intensitate maximă şi sper mâine să fiu atent cât de cât la a nu face vreo prostie, să revin pe masa de operaţie. Dacă băieţii mă vor ajuta, sper să stau liniştit”, a declarat Cosmin Contra.

Meciul cu Lituania se va juca fără spectatori, după ce UEFA ne-a pedepsit pentru incidentele provocate de suporteri la partida cu Serbia. Contra spune că rezultatele naţionalei sunt afectate din această cauză şi îi îndeamnă pe fanii violenţi să se gândească de două ori înainte de a trece la acţiune:

”Mi-aş dori din toată inima să fac un apel la suporteri, pe viitor, pentru ca fotbalul fără ei este mai sărac. Şi cred că şi ei, fără să vadă echipa naţională, când ar putea să o vadă, e la fel. Şi atunci ar trebui un pic să fim mai responsabili când ajungem pe stadion şi să ne gândim că nu putem să vedem la meciurile echipei naţionale, să vedem aceste meciuri şi să îi încurajăm pe jucători. Credeţi-mă, jucătorii au nevoie de spectatori. Şi cred că şi spectatorii, în general, ai nevoie de aceste meciuri ale echipei naţionale”, a mai spus Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contraromanialituanialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare