Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra, lăudat că îşi cere drepturile. ”A muncit pentru acei bani”. Ce spune Florin Prunea despre memoriul depus de fostul antrenor al lui Dinamo

Contra, lăudat că îşi cere drepturile. ”A muncit pentru acei bani”. Ce spune Florin Prunea despre memoriul depus de fostul antrenor al lui Dinamo
Comentarii

Problemele financiare par departe de încheiere în Ştefan cel Mare. DDB face tot ce poarte pentru a plăti la zi salariile jucătorilor şi a obţine licenţa, dar mai mulţi oameni, ce au trecut anterior pe la club, au de încasat datorii. Printre aceştia se numără şi Cosmin Contra, care a fost criticat dur de suporterii dinamovişti după ce a depus memoriu, deşi a renunţat oricum la o parte din salariile restante. Acum însă, Florin Prunea i-a sărit în apărare fostului internaţional român.

Cosmin Contra a fost criticat dur pentru memoriul depus împotriva lui Dinamo. Suporterii echipei din Ştefan cel Mare erau de părere că fostul lor antrenor a contribuit la problemele financiare ale clubului şi că nu ar fi trebuit să ceară bani pentru perioada petrecută cu ”câinii”. Tehnicianul a renunţat la o parte din bani, dar nici asta nu i-ar fi satisfăcut pe fanii dinamovişti. Sătul să audă critici la adresa lui Contra, Florin Prunea i-a sărit în apărare acestuia, spunând că este normal ca fostul fundaş să îşi ceară drepturile.

”Are dreptate! Şi nu numai el. Toţi cei care îşi cer drepturile financiare. Eu le dau dreptate şi bravo lor! Cinste lor! Pentru că au muncit pentru acei bani. Nu cer niciun favor. Acum, fiecare decide! Ţine de fiecare în parte cum procedează şi dacă vor sau nu să ajute Dinamo. Jos pălăria pentru Comin Contra dacă a renunţat la jumătate din bani! Nu ştiu câţi ar fi renunţat la atâţia bani. Bravo lui! Cine renunţă la 50 de mii de euro e de caracter”, a spus Florin Prunea conform Fanatik.

Fostul manager al lui Dinamo a depus şi el memoriu împotriva fostului club şi a câştigat, urmând să încaseze 40 de mii de euro.

Contra, atacat anterior, pentru că îşi cerea drepturile

În urma cu aproximativ o lună, un membru DDB, Andrei Gerea, vorbise despre conflictul dintre Contra şi Dinamo. Fanul ”câinilor” îl ataca dur pe fostul antrenor şi susţinea că întreaga dramă dintre spanioli şi clubul din Ştefan cel Mare a fost cauzată de fostul internaţional român.

”Domnul Contra, măi frate, tu eşti unul dintre aceia care a provocat acest dezastru şi tu acuma vrei bani zicând că ai muncit. Păi nu, tu ai provocat acest dezastru şi vrei bani pentru dezastrul pe care l-ai provocat. Asta mi se pare o mizerie şi, în cazul lui, în mod normal, ar trebui să renunţe la aceşti bani, pentru că nu-i merită”, a declarat atunci Andrei Gerea, pentru ProSport Live.

VIDEO | Rezumat Dinamo- Viitorul 0-5

Afla mai multe despre: dinamo bucureşticosmin contraliga 1 

viewscnt
Articole similare