Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Contra m-a sunat când a văzut că sunt liber!". Cum s-a transferat la Dinamo un jucător de un milion de euro

"Contra m-a sunat când a văzut că sunt liber!". Cum s-a transferat la Dinamo un jucător de un milion de euro

Dinamo București

Comentarii

Diogo Salomao (32 de ani) a povestit într-un interviu acordat în Portugalia, ţara natală, cum a ajuns să se transfere la Dinamo. Fotbalistul a fost adus de Cosmin Contra în precedentul mandat la echipa din Ştefan cel Mare, după ce antrenorul l-a sunat când a văzut că e liber de contract. Contra şi Salomao se ştiau din campionatul Spaniei.

"Contra m-a sunat când a văzut că sunt liber!". Cum s-a transferat la Dinamo un jucător de un milion de euro

Unul dintre cei mai buni fotbalişti trecuţi pe la Dinamo în ultimii ani, Diogo Salomao a semnat cu formaţia alb-roşie în vara lui 2017. Liber de contract, după ce Mallorca l-a lăsat să plece. A rezistat doi ani în România, la Dinamo, şi a plecat apoi, rămas fără angajament, în Arabia Saudită. Într-un interviu acordat în presa din Portugalia, Salomao a povestit cum a fost convins să semneze cu "câinii".

"Oferta de la Dinamo a venit din partea lui Cosmin Contra, care a fost şi este antrenorul echipei. Fusese la Getafe, în Spania, şi mă ştiam de când am jucat împotriva lui. Când a aflat că sunt liber de contract, m-a sunat şi m-a întrebat dacă sunt interesat. Am fost curios să aflu multe informaţii, de la alţi jucători, aşa fac jucătorii în mod normal, şi toată lumea mi-a dat repere bune. A fost un loc un m-am bucurat de viaţă şi de fotbal", a spus Diogo Salomao.

În februarie 2019, Diogo Salomao a părăsit-o pe Dinamo, liber de contract, şi a semnat cu Al Hazm, formaţie antrenată la vremea respectivă de Daniel Isăilă. În prezent, Salomao a semnat cu o echipă din ţara natală, Santa Clara, în prima ligă lusitană.

  • 1 - un milion de euro era cota de piaţă a lui Diogo Salomao în vremea când acesta juca la Dinamo
  • 1 - un an şi jumătate a jucat Salomao la Dinamo

Cum s-a transferat la Dinamo. Diogo Salomao a jucat şi la FCSB, marea rivală a "câinilor"

La Dinamo, Diogo Salomao a strâns 61 de meciuri, timp în care a marcat 15 goluri şi a livrat 17 pase decisive. După plecarea din Ştefan cel Mare, portughezul a semnat şi cu FCSB, marea rivală din Liga 1 a lui Dinamo. După doar şase luni la Al Hazm, Salomao a semnat cu FCSB în vara lui 2019, dar aventura sa a fost una foarte scurtă. A jucat doar cinci meciuri pentru echipa lui Gigi Becali, apoi a plecat liber şi de la FCSB.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Diogo Salomao, portughez trecut pe la Sporting, în prezent
  • 2021 este anul în care expiră contractul dintre Salomao şi actuala sa echipă, Santa Clara
  • 1 - o selecţie are Diogo Salomao în naţionala de tineret a Portugaliei

Afla mai multe despre: diogo salomao transfer dinamodiogo salomao cosmin contradiogo salomao oferta dinamo 

viewscnt
Articole similare