Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra nu uită că a jucat la Atletico. EXCLUSIV | Ce aşteaptă selecţionerul de la Real Madrid - Bayern

Contra nu uită că a jucat la Atletico. EXCLUSIV | Ce aşteaptă selecţionerul de la Real Madrid - Bayern
Comentarii

Cosmin Contra a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport înainte de confruntarea Real Madrid - Bayern, pe care o va urmări de la faţa locului.

Învingători cu 2-1 în tur, madrilenii sunt mari favoriţi la calificarea în finală, iar selecţionerul României admite acest lucru. Contra speră însă ca Bayern să le pună mari probleme galacticilor în această seară, semn că nu a uitat că a jucat pentru rivala Realului, Atletico Madrid.

"Sper că va fi un meci frumos, în care Bayern să le pună probleme, asta îmi doresc eu. Întotdeauna e de învăţat şi având posibilitatea să vin la cele două semifinale întotdeauna ai de învăţat. Şi când vin altă dată prin Spania, întotdeauna mă duc la meciuri, mă duc la Atletico, la Getafe, la Leganes am fost.

Încerc să vad cât mai multe meciuri şi meciuri în care sunt implicaţi jucători români care pot să vină la naţională. Nefiind antrenor de zi cu zi, plăcerea mea e să urmăresc cât mai multe meciuri.



E clar că (n.r. Santiago Bernabeu) e un stadion care impune, un stadion care când intri pe el îţi dă o oarecare emoţie. Dar cred că acest clasic, Real - Bayern, se dispută de atât de mulţi ani încât nu mai există presiune pentru nicio echipă şi cred că Real, văzând ce i s-a întâmplat cu Juventus, va intra diferit la meciul cu Bayern.

Bayern are forţă, a demonstrat şi la Munchen că are forţa să pună probleme celor de la Real şi inclusiv să se califice?

Real e mare favorită, clar. Pe Bernabeu nu câştigă foarte multă lume şi e clar că Real are ceva special cu această competiţie, cu UCL Dacă vor repeta acelaşi meci ca la returul cu Juventus, vor avea probleme. Cred că sunt conştienţi de faptul ca Bayern, cu lotul pe care îl are şi jucatorii pe care îi are, poate să îi pună în orice moment probleme
", a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contratelekom sportreal madridbayern 

viewscnt
Articole similare