Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra promite o nouă naţională! Selecţionerul explică ce face diferenţa faţă de startul campaniei trecute

Contra promite o nouă naţională! Selecţionerul explică ce face diferenţa faţă de startul campaniei trecute
Comentarii

Contra nu s-a decis încă în privinţa celor 11 titulari care vor începe parcursul în Liga Naţiunilor. Absenţa lui Jovetic nu trebuie să ne relaxeze, avertizează selecţionerul.

Contra este înaintea celui de-al treilea meci oficial pe banca naţionalei. Până acum este neînvins, după o victorie contra Kazakhstanului şi o remiză în Danemarca. Atunci însă naţionala nu mai avea nicio şansă de calificare la turneul final din Rusia. Acum moralul e altul. 
 
"Sunt increzător, băieţii s-au antrenat foarte bine sunt foarte concentraţi, sunt conştienţi că trebuie să înceapă bine această competiţie, iar mâine la ora jocului trebuie să ne prezentăm la fel ca în ultimele jocuri de verificare. S-a vazut schimbarea în bine în jocul echipei naţionale şi suntem mai încrezători decât acum doi ani de zile. Parcursul pe care l-am avut de când sunt la naţională ne face încrezători, sper să avem parte de nişte meciuri de referinţă care să rămână în istoria naţionalei." a spus selecţionerul la conferinţa de presă de dinaintea jocului împotriva ex-iugoslavilor.
 
Coşmarul din calificările trecute lipseşte la muntenegreni. Jovetic a marcat ambele goluri din duelurile cu România, în preliminariile CM 2018.
 
"Echipa Muntenegrului nu stă doar în Jovetic, au şi alţi jucători de valoare care ne pot pune în dificultate. Sunt periculoşi la fazele fixe, bine aşezaţi defensiv, nu poate fi vorba de relaxare" a asigurat Contra. 
 

Afla mai multe despre: naţionalăcontramuntenegrujoveticnations league 

viewscnt
Articole similare