Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra schimbă generaţiile! 4 dintre titularii contra Serbiei pot juca şi la tineret. Care este media de vârstă a tricolorilor

Contra schimbă generaţiile! 4 dintre titularii contra Serbiei pot juca şi la tineret. Care este media de vârstă a tricolorilor

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra lucrează treptat la schimbarea generaţiilor din fotbalul românesc. Împotriva Serbiei, cel mai puternic adversar din grupă, Contra foloseşte patru fotbalişti care pot evolua oricând la naţionala de tineret Under 21 a lui Mirel Rădoi.

Patru dintre titularii pe care îi foloseşte Cosmin Contra împotriva Serbiei ar avea drept şi la naţionala de tineret Under 21 a României.

Cristi Manea (21 de ani), Răzvan Marin (22), Tudor Băluţă (19) şi Denis Drăguş (19) sunt cei mai tinerti fotbalişti pe care mizează Contra în partida cu Serbia. Semn că selecţionerul are curaj şi caută soluţiile cele mai bune pentru schimbarea de generaţii care ne aşteaptă.

Obligat de împrejurări, Cosmin Contra este nevoit să apeleze la serviciile experimentaţilor fundaşi centrali, Gabriel Tamaş şi Crist Săpunaru. Alături de portarul lui Nantes, Ciprian Tătăruşanu, ei sunt singurii fotbalişti din primul 11 cu vârste peste 30 de ani. Şi oamenii care ridică media de vârstă a formulei tinere alese pentru partida cu Serbia.

  • Media de vârstă a primului 11 pe care îl foloseşte selecţionerul contra puternicei reprezentative a Serbiei este de 26 de ani.

Echipa de start a României contra Serbiei şi vârsta fotbaliştilor folosiţi de Contra: Tătăruşanu (32 de ani) - Manea (21 de ani), Tamaş (34 de ani), Săpunaru (34 de ani), Toşca (26 de ani) - Băluţă (19 de ani), R. Marin (22 de ani), Maxim (28 de ani) - Stanciu (25 de ani), Ţucudean (27 de ani), Drăguş (19 de ani) 

Afla mai multe despre: echipa naţionalăcosmin contradenis drăguş. cristi maneatudor băluţă 

viewscnt
Articole similare