Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra se aşteaptă ca jucătorii săi să facă un meci mare contra Turciei lui Mircea Lucescu

Contra se aşteaptă ca jucătorii săi să facă un meci mare contra Turciei lui Mircea Lucescu
Comentarii

Echipa naţională a României întâlneşte joi seară, de la 20:15, la Cluj, selecţionata Turciei, antrenată de Mircea Lucescu.

Cosmin Contra are încredere în băieţii săi şi este convins că aceştia vor evolua foarte bine în meciul de mâine. ”Trebuie să avem continuitate în exprimare, trebuie să îmbunătăţim faza de atac, să avem mai multe ocazii. Am convingerea că, mâine, băieţii vor evolua la fel de bine ca în meciul cu Kazahstan, la fel de bine ca în meciul cu Danemarca. Încrederea asta pe care am căpătat-o în cele două meciuri trebuie să se vadă şi mâine”.

Este o onoare să-l aibă adversar pe cel mai bun antrenor al tuturor timpurilor. ”Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor român, cu rezultate excelente în ultimii 15-20 de ani. Este un exemplu de urmat pentru cei tineri. Să te duelezi cu un asemenea antrenor întotdeauna este un lucru bun, o onoare. Mă interesează meciul de mâine şi apoi o să avem 5 zile în care o să pot să mă gândesc şi la meciul cu Olanda”, a declarat Cosmin Contra.

Despre jucătorii tineri: ”Am mare încredere în cei care vin din urmă, că vor forma un grup bun. Vor face un pas important în cariera lor. Se vor califica la un turneu final care se va disputa noi în ţară. Aşa că este un motiv în plus pentru ei să aibă o atitudine pozitivă”

Afla mai multe despre: echipa nationalanationala romanieicosmin contramircea lucescu,  

viewscnt
Articole similare