Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra: "Sper că acest rezultat va umple stadionul cu Serbia". Cum au fost surprinşi tricolorii de Lituania: "Ne-am debusolat un pic"

Contra: "Sper că acest rezultat va umple stadionul cu Serbia". Cum au fost surprinşi tricolorii de Lituania: "Ne-am debusolat un pic"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, s-a declarat fericit la finalul meciului cu Lituania, scor 2-1, cu toate că succesul a fost obţinut în momentele de final ale întâlnirii de la Vilnius.

"Sunt fericit pentru băieţi, ştiam că meciul va fi foarte greu. E o echipă obişnuită cu acest teren, sunt agasanţi, agresivi în dueluri, dar până la urmă, chiar dacă am suferit, mă bucur că băieţii nu au renunţat şi am reuşit să câştigăm în prelungiri. Asta arată caracterul băieţilor. Nu e uşor să egalezi pe un asemenea teren.

Ei au început cu 5-2-3, apoi au trecut în 4-4-2 şi ne-am debusolat un pic. A doua repriză am început-o foarte bine, am încercat să dăm al doilea gol, n-am reuşit. Dar ne bucurăm că a ieşit cum a ieşit.

E clar, Ţucudean mi-a cerut schimbare. Poate l-aş fi introdus pe Claudiu un pic mai târziu. Vine şi el după ce a marcat trei goluri la echipa de club. Maxim, la fel, a jucat foarte bine în Germania, a dat şi goluri. Aveam nevoie ca Maxim să intre şi să ne ajute, mai ales că Stanciu a alergat foarte mult şi era obosit. A intrat bine şi Rotariu. Mă bucur că schimbările au făcut diferenţa", a declarat Cosmin Contra, la Pro TV.

Selecţionerul s-a referit apoi la jocul cu Serbia, de duminică: "Ne aşteaptă un meci foarte important, pe care, dacă îl vom câştiga, trecem pe primul loc şi depindem de noi luna viitoare. Obligaţi nu suntem. Vom încerca să câştigăm. S-au vândut destul de multe bilete, dar noi sperăm ca după acest rezultat, stadionul să se umple. Suntem 20 de jucători în cantonament, aşa că trebuie să fim inspiraţi şi să încerc să aleg cât mai bine".

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a dedicat succesul fiului fostului internaţional Cosmin Paşcovici, Denis, care s-a stins din viaţă în ziua meciului cu Lituania, la doar 14 ani.

"Această victorie o dedicăm familiei Paşcovici. Îl cunosc, ştiu că a suferit 14 ani, s-a bucurat de acest copil cât a putut. Este un exemplu pentru noi. La şedinţa tehnică am pus un video pe care ni l-a trimis Paşcovici. Mă bucur că am câştigat pentru el şi că i-am alinat un pic din durere", a încheiat selecţionerul.

Reprezentativa României a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, selecţionata Lituaniei, într-un meci din etapa a treia a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor, în care ultimele goluri ale celor două echipe au fost marcate în minutele 90 şi 90+4. România a urcat pe locul al doilea al Grupei a IV-a Au înscris Zulpa ’90 pentru gazde şi Alexandru Chipciu ’13 şi Alexandru Maxim ‘90+4 pentru echipa României.

Afla mai multe despre: contralituaniaromania 

viewscnt
Articole similare