Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contract de 300 de milioane de euro pentru Barcelona! Propunere interesantă primită de Joan Laporta. De unde vin banii

Contract de 300 de milioane de euro pentru Barcelona! Propunere interesantă primită de Joan Laporta. De unde vin banii

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta a fost ales din nou preşedinte la FC Barcelona, după mandatele dintre 2003 şi 2010, iar noului şef de pe Camp Nou i-a fost oferit un contract de 300 de milioane de euro.

Laporta i-a învins pe Victor Font şi Toni Freixa în cursa pentru scaunul prezidenţial de pe Camp Nou, iar Freixa e gata să-i ofere avocatului catalan un contract pe care-l obţinuse cu o companie care are sediul în Hong Kong. Concret, potrivit presei spainiole, Toni Freixa a obţinut, în campania electorală, un acord cu un nou sponsor pentru tricoule Barcelonei.

Este vorba despre un acord pe cinci ani, în valoarea de 60 de milioane de euro pe an, cu firma Dsdaq, care are la bază piaţa de crypto monede. Suma pe care ar încasa-o Barcelona ar fi de 300 de milioane, din toate valorea contractului. Mai mult, se pare că Dsdaq îi oferă Barcelonei posibilitatea de a juca fără să afişeze pe tricoul numele sponsorului la anumite meciuri.

Rămâne de văzut dacă Laporta va accepta propunerea primită de la Toni Freixa, fostul său adversar din cursa prezidenţială. Banii ar fi bineveniţi pentru catalani, având în vedere situaţia financiară precară pe care o traversează clubul, cu datorii de peste un miliard de euro.



În ceea ce-l priveşte, Joan Laporta doreşte să readucă UNICEF ca sponsor principal pe tricourile Barcelona. Fondul Internaţional pentru Urgenţe ale Copiilor al Naţiunilor Unite care sponsorizează Barcelona de peste 10 ani.

Afla mai multe despre: barcelonacontratlaportasponsortoni freixadsdaq 

viewscnt
Articole similare