Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contract de două milioane de euro refuzat de staff-ul Simonei Halep. Cine a luat decizia şi de ce a fost declinat din start

Contract de două milioane de euro refuzat de staff-ul Simonei Halep. Cine a luat decizia şi de ce a fost declinat din start

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep nu şi-a găsit încă un nou sponsor tehnic după despărţirea de Adidas, un anunţ oficial asupra acestui subiect urmând a veni în maximum două săptămâni. Între timp, staff-ul managerial al Simonei a refuzat o colaborare de două milioane de euro venite din partea unui brand american de cosmetice.

Conform Libertatea, compania ar fi vrut să discute direct cu Halep, fapt ce contravenea politicii staff-ului Simonei, astfel că Virginia Ruzici a pus capăt din start negocierilor. 

”Americanii nu vor să meargă mai departe până nu au un contact direct cu Simona. Potrivit politicii lor, ei au nişte întrebări specifice. S-a luat legătura cu Virginia Ruzici. A spus clar că nu sunt interesaţi dacă nu cunosc toate detaliile. Nu am apucat să-i mai prezentăm nimic, atâta timp cât a dat cu pas de la început”, a confirmat pentru Libertatea un reprezentant al cunoscutei firme americane.

Cât despre alegerea sponsorului de echipament sportiv, Halep a spus pentru PRO TV: "Sunt pe cale să aleg o altă firmă şi o voi face în curând".

Simona Halep nu va participa la întâlnirea de Cupa FED împotriva Canadei, fiind în continuare nerefăcută după accidentarea la gleznă suferită în primul tur de la Australian Open. 

Afla mai multe despre: simona halepteniscontractvirginia ruzici 

viewscnt
Articole similare