Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contract fabulos pentru Lautaro Martinez! Toate detaliile transferului său de la Inter la Barcelona

Contract fabulos pentru Lautaro Martinez! Toate detaliile transferului său de la Inter la Barcelonagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Pandemia de coronavirus a oprit lumea fotbalului, iar cluburile se pregătesc acum de o campanie atipică de transferuri. Barcelona este pregătită pentru perioada de mercato, obiectivul principal al clubului fiind transferul lui Lautaro Martinez de la Inter Milano.

Pentru clubul catalan, Martinez este fără doar şi poate înlocuitorul perfect pentru Luis Suarez şi fotbalistul alături de care Messi trebuie să facă cuplu în atacul echipei în următoarele sezoane, astfel că i-au pregătit un contract fabulos internaţionalului argentinian, în comparaţie cu actualul contract pe care îl are la Inter. 

Potrivit Tuttosport, oficialii de la Barca deja au intrat în contactat cu persoane din anturajul lui Martinez. Acesta ar urma să primească un contract pe cinci sezoane, cu opţiunea de prelungire pe încă două. Din punct de vedere financiar, lui Martinez îi va fi oferit un salariu anual de şapte milioane de euro, o sumă imensă în comparaţie cu cele două pe care le ia în acest moment de la Inter. 

Inter i-a propus prelungirea contractului. Barca pregăteşte oferta

Tot presa din Italia relatează că Inter deja i-a propus lui Lautaro Martinez prelungirea contractului. Clubul din Lombardia vrea să îi dubleze salariul lui Martinez, care va ajunge la patru milioane de euro, însă va putea creşte în funcţie de obiectivele pe care le va atinge clubul şi jucătorul. În plus, Inter doreşte să elimine clauza de reziliere în valoare de 111 milioane de euro, care este valabilă între 1 şi 15 iulie.

Steven Zhang, proprietarul lui Inter, vrea să îl păstreze pe Lautaro la echipă, însă în cazul în care acesta nu va mai vrea să rămână, Zhang doreşte să aibă oportunitatea de a cere orice sumă îşi doreşte pentru atacant. 

Barca nu vrea să ofere o sumă foarte mari de bani în schimbul lui Lautaro Martinez, ci mai degrabă vrea să trimită mai mulţi jucători la Inter. Nelson Semedo, Arturo Vidal şi Ivan Rakitic sunt fotbaliştii care pot fi trimişi pachet la Milano la schimb cu starul argentinian. 

Afla mai multe despre: lautaro martineztransfer barcainter 

viewscnt
Articole similare