Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contract-gigant pentru Ciro Immobile! Clubul îi oferă un salariu colosal pentru a semna până în 2026

Contract-gigant pentru Ciro Immobile! Clubul îi oferă un salariu colosal pentru a semna până în 2026

Serie A

Comentarii

Ciro Immobile (30 de ani), o "ţintă" pentru FC Barcelona - conform Gazzetta dello Sport -, e aproape să-şi pună semnătura pe un contract-gigant cu Lazio, care l-ar aduce în punctul de a-şi încheia cariera la echipa de pe Stadio Olimpico. Presa din Italia a aflat intenţiile celor două părţi.

Gazzetta dello Sport anunţa în urmă cu câteva zile că Immobile e un jucător pe care Barcelona l-ar dori pentru a-l înlocui pe Luis Suarez, Gheata de Aur a Europei se pare că va avea, totuşi, alt viitor. Atacantul italian a negociat cu Lazio noul său contract şi deşi cerea şase milioane de euro pentru a-şi pune semnătura pe un nou angajament se pare că s-a răzgândit.

Sport Italia scrie că Immobile şi Lazio sunt aproape să bată palma pentru un contract până în 2026. Vârful de atac mai are oricum contract cu Lazio până în 2023, dar echipa din capitala Italiei vrea să-l convingă pe acesta să rămână mai mult timp sub comanda lui Simone Inzaghi. Astfel, Immobile e aproape să semneze  până în 2026, iar Lazio i-a propus un salariu de 3,5 - 4 milioane de euro pe an, plus bonusuri de performanţă.

Ciro Immobile a marcat 39 de goluri în sezonul trecut, în 44 de meciuri, având în cont şi opt pase de gol şi a câştigat Gheata de Aur a Europei.

Afla mai multe despre: ciro immobilelaziocontract 

viewscnt
Articole similare