Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contract până în 2024, salariu uriaş şi transferuri tari! Ofertă concretă pentru Messi: argentinianul e aşteptat să semneze

Contract până în 2024, salariu uriaş şi transferuri tari! Ofertă concretă pentru Messi: argentinianul e aşteptat să semneze

FC Barcelona

Comentarii

Viitorul lui Leo Messi (33 de ani) la FC Barcelona în continuare incert. Începând din vara lui 2020, de când a început "telenovela", s-au speculat multe despre Messi şi viitorul său fotbalistic, însă în ultima vreme, mai ales după venirea lui Joan Laporta ca preşedinte, lucrurile par să meargă în direcţia reînnoirii contractului startului argentinian. Presa internaţională a aflat despre prima ofertă pe care a înaintat-o Laporta.

Contract până în 2024 pentru Leo Messi! Prima ofertă făcută de Laporta starului argentinian de pe Camp Nou

Având în vedere salariul său de până acum, de 40 de milioane de euro pe sezon, Leo Messi nu mai e interesat neapărat de patrea financiară ci, aşa cum a declarat, îl interesează mai tare partea sportivă a proiectului de la FC Barcelona. Venirea lui Joan Laporta a făcut ca lucrurile să se simplifice puţin în privinţa viitorului lui Messi, cei doi având o relaţie foarte bună încă de pe vremea primelor mandate ale avocatului catalan.

Presa internaţională a scris, sâmbătă, despre prima ofertă pe care i-a făcut-o Joan Laporta lui Messi pentru prelungirea contractului său cu Barcelona. ESPN scrie că Laporta i-a oferit lui Messi un contract pe încă doi ani cu opţiunea de prelungire pe încă unul, până în 2024, fără să pomenească nimic despre remuneraţia pe care o va primi starul argentinian. Transferurilel lui Sergio Aguero, Erling Haaland sau Neymar vor fi mişcări-cheie în convingerea lui Messi.

Leo Messi a marcat 33 de goluri şi a livrat 14 pase de gol în 41 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon pentru FC Barcelona, cu care a câştigat deja Cupa Regelui.

Afla mai multe despre: messicontractlaportabarcelonaoferta 

viewscnt
Articole similare