Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contract pentru De Zerbi! Ce echipă va antrena fostul jucător de la CFR Cluj. Anunţul făcut în Italia

Contract pentru De Zerbi! Ce echipă va antrena fostul jucător de la CFR Cluj. Anunţul făcut în Italia

Serie A

Comentarii

Roberto De Zerbi (40 de ani) o antrenează de aproape doi ani pe Sassuolo, echipă la care a impresionat şi a atras interesul unor cluburi precum AC Milan. Viitorul fostului jucător de la CFR Cluj a fost decis, anunţă presa din Italia.

Cotidianul italian Gazzetta di Modena anunţă că oficialii de la Sassuolo se vor întâlni cu De Zerbi la mijlocul lunii iunie şi îi vor oferi prelungirea contractului. Actuala înţelegere a tehnicianului cu Sassuolo expiră la finalul acestui sezon, însă De Zerbi i-a convins pe oficialii clubului din Emilia-Romagna că merită un nou contract. 

Neroverdii erau pe locul 11 în Serie A, înainte ca întrecerea internă să fie suspendată din cauza pandemiei de coronavirus. În ultimul meci jucat, Sassuolo a învins-o, 3-0, pe Brescia, câştigând 13 puncte din ultimele şase partide. La Sassuolo evoluează căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş. 

În perioada 2010-2012, De Zerbi a jucat pentru CFR Cluj. La ardeleni, italianul a bifat opt goluri şi şase assist-uri în 30 de partide. 

Afla mai multe despre: roberto de zerbisassuolo 

viewscnt
Articole similare