Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contracte suspendate pentru jucătorii lui Hermannstadt. Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie

Contracte suspendate pentru jucătorii lui Hermannstadt. Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie

Hermannstadt​

Comentarii

Pandemia de coronavirus afectează şi fotbalul românesc. Jucătorii lui Hermannstadt au fost anunţaţi că li s-au suspendat contractele pe toată perioada de criză. Săptămâna trecută, şi ieşenii au luat aceeaşi decizie.

Consiliul de Administraţie A.F.C. Hermannstadt a luat decizia de a suspenda contractele jucătorilor până în momentul în care va fi ridicată starea de urgenţă din România. Oficialii sibienilor au spus că această hotărâre este normală, în condiţiile în care contractele fotbaliştilor nu pot fi îndeplinite în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Decizia vine la doar câteva ore după ce preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, anunţase că îşi suspendă contractul în această perioadă de criză. 

Totuşi, conducerea sibienilor vrea să prelungească înţelegerile contractuale pe care le au jucătorii cu aceeaşi perioadă cu cea în care acestea vor fi suspendate. În acest timp, nu se vor face modificări în ceea ce priveşte salariile fotbaliştilor. Hermannstadt şi-a întrerupt activitatea de pe data de 16 martie. Aflaţi în autoizolare, jucătorii se pregătesc individual, în funcţie de programul pe care l-au primit din partea staff-ului. 

Afla mai multe despre: hermannstadtcontracte jucatoricoronavirus 

viewscnt
Articole similare