Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contractul carierei pentru Jadon Sancho! Salariu uriaş pentru fotbalistul de la Borussia Dortmund

Contractul carierei pentru Jadon Sancho! Salariu uriaş pentru fotbalistul de la Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

Comentarii

Jadon Sancho (20 de ani) este la mare căutare în Europa. Dorit de granzii din Premier League, Liverpool, Manchester United sau Chelsea, sunt şanse ca tânărul fotbalist englez să rămână la Borussia Dortmund.

Fosta campioană a Germaniei a urmat întotdeauna o strategie care îi aducea profite, anume vânzarea jucătorilor în momentul în care vor veni oferte importante pentru ei. Însă cu nume precum Jadon Sancho sau Erling Haaland în ofensivă, BVB poate să devină o adevărată forţă a Europei, iar conducătorii de la Dortmund sunt conştienţi de acest lucru.

Tocmai de aceea, Dortmund vrea să îl păstreze cu orice preţ pe Sancho şi recurge la un gest care nu s-a mai întâmplat în istoria clubului. Cotidianul german Bild scrie că Dortmund vrea să îi ofere un nou contract lui Jadon Sancho, care îi va asigura englezului un contract în valoare de 10 milioane de euro anual, o sumă uriaşă pentru o echipă ca Dortmund, care mereu a ştiut să fie cumpătată din acest punct de vedere. 

Sancho, cotat la 117.000.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, mai are contract cu echipa din Bundesliga până în 2022, însă este de aşteptat ca ofertele să vină odată ce începe oficial perioada de mercato. 

Afla mai multe despre: jadon sanchoborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare