Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contraperformanţă ruşinoasă pentru echipa lui Vintilă. Doar FCSB a reuşit aşa ceva într-o confruntare cu Academica Clinceni | VIDEO

Contraperformanţă ruşinoasă pentru echipa lui Vintilă. Doar FCSB a reuşit aşa ceva într-o confruntare cu Academica Clinceni | VIDEO

FCSB

Comentarii

Faptul că a remizat nul pe teren propriu cu Academica Clinceni nu este singurul motiv pentru care celor de la FCSB ar trebui să le fie ruşine. Echipa lui Bogdan Argeş Vintilă este singura din Liga 1 care a jucat acasă cu nou-promovata şi nu a marcat gol.

Egalul de pe Naţional Arena a fost al nouălea înregistrat de Academica Clinceni în acest sezon. Echipa lui Ilie Poenaru are cea mai slabă apărare din Liga, 44 de goluri primite, la fel ca FC Voluntari şi Chindia Târgovişte.

Chiar şi aşa, FCSB nu a reuşit să marcheze în poarta ilfovenilor, fiind singura echipă din primul eşalon care bifează această contraperformanţă din postura de gazdă. Academica Clinceni este acum pe locul 13 în Liga 1, cu 21 de puncte, unul mai puţin decât Poli Iaşi, formaţie care ocupă poziţia de baraj.

„Încă nu începe petrecerea, abia am luat un punct. Mai avem mult de muncă până să reuşim să trecem deasupra liniei de retrogradare. 

Noi am încercat să luptăm şi să câştigăm. Suntem mulţumiţi şi cu un punct. Am scăpat, acesta e fotbalul. Ei au avut ghinion, noi am avut noroc. Suntem bucuroşi pentru punctul acesta.

Ne-a motivat şi asta, pentru că în tur după ce am pierdut cu 3-0 toată lumea a zis că suntem satelitul lor, că le-am dat punctele, că noi ne dăm la o parte”, a declarat Alexandru Buziuc, după FCSB - Academica Clinceni, scor 0-0.

Unul dintre principalele motive pentru care Academica Clinceni a plecat neînvinsă de pe cel mai mare stadion din România este Miguel Santos (25 de ani). Portarul a făcut minuni între buturile oaspeţilor.

„Cred că nu sunt eu omul meciului, am fost echipa meciului. Am făcut un meci foarte bun, cu o echipă foarte tare. Ştiam foare bine ce avem de făcut şi totul a fost bine pentru noi. 

Avem echipă foarte bună şi luptăm foarte mult pentru a nu retrograda în liga a doua. Aceasta e cea mai importantă, echipa, şi faptul că am câştigat un punct pe un teren foarte greu. 

Pentru noi, motivaţia este să câştigăm puncte. Nu punct, puncte. Avem echipă foarte bine şi nu cred că o să retrogradăm”, a declarat şi portarul celor de la Academica Clinceni, Miguel Santos. 

Afla mai multe despre: fcsbacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare