Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contre dure între Gică Hagi şi MM Stoica. Răspunsul Regelui: ”Caută alibiuri ca să-l mai ţină Gigi”

Contre dure între Gică Hagi şi MM Stoica. Răspunsul Regelui: ”Caută alibiuri ca să-l mai ţină Gigi”

Farul Constanța

Comentarii

Mihai Stoica a deschis, fără să vrea, un adevărat război cu Gheorghe Hagi. Patronul-antrenor de la Viitorul Constanţa i-a răspuns astăzi directorului sportiv de la FCSB.

”Mă deranjează când Hagi vorbeşte şi face conferinţă de presă, despre Coman şi despre Tănase. Mă deranjează foarte tare pentru că ăia nu mai sunt jucători la Viitorul” a explicat Mihai Stoica.

Replica Regelului nu s-a lăsat prea mult aşteptată. El l-a taxat astăzi dur, într-o conferinţă de presă pe oficialul roş-albaştrilor: ”Mai gândeşte-te la ce ai zis, MM! Mai reflectează! Jucătorii aia luaţi de la Viitorul, pe care i-a cumpărat patronul tău, te fac pe tine campion. Un om puternic recunoaşte, un om care nu-i puternic caută alibiuri. Îşi caută alibiuri ca să-l mai ţină Gigi. Cei de acolo sunt responsabili, nu Gigi Becali, ca nu iese Steaua campioană. Sunt responsabili de meciurile pe care le-au pierdut, punctele pe care le-au pierdut gratuit. Ei au gestionat jucătorii, antrenorul şi directorul sportiv. Trebuie să vezi realitatea, nu să te ascunzi în spatele alibiurilor” a reacţionat cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. 

Afla mai multe despre: gheorghe hagimm stoicaconflict 

viewscnt
Articole similare