Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contre în direct între Miu şi Dică: ”În 2005 oamenii ieşeau în stradă pentru Steaua” / ”Stai liniştit, Steaua e în Liga IV” VIDEO EXCLUSIV

Contre în direct între Miu şi Dică: ”În 2005 oamenii ieşeau în stradă pentru Steaua” / ”Stai liniştit, Steaua e în Liga IV”  VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Iulian Miu şi Nicolae Dică au fost protagonişti într-un moment de excepţie în studioul Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report cu Dan Udrea.

Nicolae Dică a antrenat FCSB între 2017 şi 2018. El a evoluat pentru echipa patronată de Gigi Becali în perioada 2003 - 2008, până în momentul transferului la Catania, Serie A. 68 de goluri în 172 de meciuri a reuşit Dică, fiind unul dintre cei mai importanţi fotbalişti care au evoluat la gruparea roş-albastră în perioada Gigi Becali.

Dică, fost antrenor al echipei lui Becali se declară un susţinător al FCSB-ului, echipă pe care o consideră continuatoarea de drept a legendarei Steaua Bucureşti.

Fostul decar din Ghencea a vorbit în studioul Telekom Sport despre echipa lui Gigi Becali şi a făcut trimitere la ”Steaua” în câteva rânduri.

Până la un moment dat, când Iulian Miu, antrenor secund la CSA Steaua, echipa armatei, a intervenit şi a ieşit un dialog savuros., purtat printre zâmbete de cei doi foşti idoli ai peluzelor din Ghencea.

Iulian Miu: ”Steaua este în Liga a patra, de-asta zic!”
Nicolae Dică: ”Ai început tu acum că eşti la Liga a patra...”
Miu: ”Păi de-asta zic, Steaua e la Liga a patra, ce să facem...”
Dică: ”Păi am zis mai devreme şi eu am jucat tot la Steaua!”
Miu: ”Lasă că atunci încă purta numele, dar îl purta aşa cum îl purta, după aia i s-a luat numele”

Nicolae Dică l-a întrerupt apoi pe Iulian Miu cu o dezvăluire de senzaţie: ”Ti-am zis înainte, eu puteam să ajung la Dinamo, dar am zis că vreau să joc la Steaua! Dorinţa mea era să joc la Steaua! Eu am jucat la Steaua, oamenii ăia în 2005-2006 au ieşit pe stradă pentru Steaua. Am jucat şi noi prin Champions League, prin cupele europene” a spus Dică.

Miu a intervenit din nou: ”Am jucat şi eu în Champions League, stai liniştit. Chiar înaintea ta! Acum vorbim despre Adrian Popa care a fost la FCSB. Noi suntem în liga a patra, că acolo e Steaua!” a încheiat Iulian Miu, fost căpitan al roş-albaştrilor. 

Pe final, Iulian Miu i-a făcut o invitaţie lui Nicolae Dică la meciurile echipei CSA Steaua pe noul stadion Steaua: ”În primăvară te aşteptăm la meciurile Stelei” o invitaţie pe care Dică a acceptat-o în direct.

Iulian Miu a jucat la Steaua vreme de şase ani între 1996 şi 2002. A fost campion al României de trei ori, a cucerit de două ori Cupa României şi alte două Supercupe ale României. În total, fundaşul de fier al roş-albaştrilor a cucerit şapte trofee în Ghencea. Rămâne şi astăzi unul dintre favoriţii fanilor grupării militare.

Afla mai multe despre: nicolae dicăiulian miufcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare