Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contre în direct la Orange Sport. MM Stoica a intervenit după ce a fost pus în discuţie marele minus al lui Octavian Popescu: ”Tavi nu poate să facă asta. Miculescu are acest lucru!” | EXCLUSIV

Contre în direct la Orange Sport. MM Stoica a intervenit după ce a fost pus în discuţie marele minus al lui Octavian Popescu: ”Tavi nu poate să facă asta. Miculescu are acest lucru!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica şi Adrian Iencsi au fost prezenţi la Orange Sport, unde au vorbit despre minusurile lui Octavian Popescu.

Octavian Popescu (19 ani) a impresionat în sezonul precedent la FCSB, însă în stagiunea 2022/2023, în care a fost numit şi unul dintre căpitanii echipei, prestaţiile sale au fost mult sub aşteptări.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, visa să obţină zeci de milioane de euro în schimbul transferului lui Octavian Popescu, dar în ultima perioadă s-a resemnat.

Octavian Popescu (19 ani) a reuşit primul gol din actualul sezon, în al 27-lea meci jucat. Totuşi, după această reuşită, jucătorul a părut total schimbat. Popescu a avut mai multe evoluţii bune pe final de an, când a reuşit goluri şi pase decisive. 

Adrian Iencsi, omul care l-a remarcat pe jucător de când era foarte mic, a vorbit despre minusurile fotbalistului. El susţine că Popescu ar trebui să îşi dezvolte jocul cu capul, moment în care MM Stoica a intervenit. 

Oficialul de la FCSB susţine că acest lucru este foarte greu de făcut, deoarece este o abilitate nativă pe care jucătorii de fotbal o au. 

MM Stoica a intervenit după ce a fost pus în discuţie marele minus al lui Octavian Popescu

”Un minus. I-am mai spus. El ştie. Ar trebui să lucreze foarte mult la jocul cu capul. Ar trebui să fie prezent să finalizeze cu capul. Ar trebui să îşi dezvolte şi celălat picior. Aş vrea să lucrez mult cu piciorul stâng, să fie la fel cum e cu piciorul drept!”, a spus Andrian Iencsi, la Orange Sport. 

”Cu capul nu se prea poate lucra. Ori îl ai... ori nu. David Miculescu are, loveşte foarte bine cu capul, Tavi nu poate. Sunt jucători mari care nu marchează cu capul”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

”Eu cred că îşi poate dezvolta aceste abilităţi...”, a spus Adrian Iencsi, la Orange Sport. 

”Nu, nu se poate, nu-ţi formezi nimic, îmi pare rău că te contrazic. El are alte calităţi. Marchează destul de rar din careu, mai mult de la distanţă. Asta cu capul nu se poate”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-mm stoica-iencsi 

viewscnt
Articole similare