Experiențe împreună.
You are here:

Contul de Instagram al lui Nicole Scherzinger a fost spart. Hackerii au urcat un filmuleţ erotic, în care ar apărea artista

Contul de Instagram al lui Nicole Scherzinger a fost spart. Hackerii au urcat un filmuleţ erotic, în care ar apărea artistagalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Cântăreaţa Nicole Scherzinger, fosta parteneră a pilotului de Formula 1, Lewis Hamilton, este ultimul star care a căzut victima hackerilor în mediul online social.

Imaginile urcate pe contul personal de Instagram al artistei arătau un filmuleţ erotic în care apărea o femeie goală, iar figura artistei era ataşată de aceasta. La acea oră, Nicole Scherzinger era la Los Angeles, la "Creative Arts Emmys". Autorul filmuleţului susţinea că cea din imagini este chiar artista.

De asemenea, hackerul buclucaş şi-a făcut de cap pe contul artistului timp de 30 de minute. Timp în care a urcat pe contul de Instagram mai multe poze cu nuditate, în care autorul susţinea că ar fi fosta iubită a pilotului de Formula 1, Lewis Hamilton.

Nicole Scherzinger este a doua vedetă atacată de hackeri în ultima perioadă, după actriţa Jessica Alba, al cărui cont de Twitter a fost inţesat de de postări rasiste şi homofobe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feelin’ this entire look tonight on @gottalentau! Serving hair and legs! 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

viewscnt
Articole similare