Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Convins că efectul lui Rednic se va simţi, nu dă înapoi: "Mergem să câştigăm". Ce spune Dan Alexa despre demiterea lui Niculescu

Convins că efectul lui Rednic se va simţi, nu dă înapoi: "Mergem să câştigăm". Ce spune Dan Alexa despre demiterea lui Niculescu

Superliga

Comentarii

Luni seară, în epilogul rundei a 12-a din Liga 1, Mircea Rednic revine pe banca lui Dinamo în partida cu Dunărea Călăraşi. Dan Alexa, antrenorul nou-promovatei, este convins că revenirea lui Rednic va avea efecte benefice, dar obiectivul său nu se schimbă.

"Un joc împotriva unei echipe care a început sub aşteptări acest început de campionat. Au adus un antrenor cu un CV impresionant pentru fotbalul românesc. Mircea Rednic le dă încredere că lucrurile se vor schimba, dar vom merge să facem un joc bun, mergem să câştigăm. Va fi o atmosferă ostilă, Dinamo va fi impulsionată de suporteri şi de refresh-ul pe care-l dă Mircea Rednic. Cred că o să vină foarte multă lume pentru Rednic, mai multă lume decât venea. Nu cred că va fi un stadion plin, dar cred că vor fi mai mult decât de obicei. Cred că au făcut o alegere foarte bună prin aducerea lui Rednic, pentru că Dinamo suferă din foarte multe puncte de vedere", a declarat Dan Alexa la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Dinamo, din "Ştefan cel Mare". 

Fostul jucător al "câinilor roşii" a vorbit şi despre demitirea lui Claudiu Niculescu, din urmă cu aproape o săptămână: "Nu e fair play, dar o decizie după care cei de la Dinamo au arătat că sunt conducători, adică au riscat foarte mult ca imagine, dar au făcut ce au crezut că e bine pentru echipă". 

Afla mai multe despre: dan alexadinamodunarea calarasimircea rednic 

viewscnt
Articole similare