Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Convins de Rednic, dar nu şi de lotul lui Dinamo! VIDEO | Marius Niculae: "Nu au şanse mari să ajungă în play-off!"

Convins de Rednic, dar nu şi de lotul lui Dinamo! VIDEO | Marius Niculae: "Nu au şanse mari să ajungă în play-off!"

Superliga

Comentarii

Dinamo l-a numit antrenor pe Mircea Rednic, iar obiectivul acestuia e să califice echipa în play-off.

"Câinii" ocupă locul 12 în clasament după 11 etape şi sunt la cinci puncte de poziţia a şasea, însă nu toată lumea e convinsă că obiectivul e realizabil.

Marius Niculae spune că Rednic şi-a demonstrat valoarea şi în dăţile trecute când a fost pe banca roş-albilor, dar se teme că Dinamo ar putea juca din nou în play-out, în condiţiile în care tehnicianul nu va putea face modificări în lot până în pauza de iarnă.

"Nu mă aşteptam (n.r. la o schimbare atât de rapidă), dar nea Mircea Rednic a avut rezultatele cele mai bune din ultimul timp. Dinamo a făcut foarte mulţi bani pe seama transferurilor lui, Dinamo a arătat altfel cu el. Iar eu mi-am încheiat cariera cu el la Dinamo şi a creat o echipă competitivă. Nu e normal ce s-a întâmplat, probabil trebuia să se mai aştepe până în iarnă, dar rezultatele nu erau de partea lui Claudiu.

Asta nu ştiu dacă va ajunge până în play-off pentru că jucătorii sunt aceiaşi. Trebuie umblat mult la mentalitate, la cap, pentru că au căzut foarte rău şi nu şi-au mai revenit în ultimul timp. Vom vedea. Dar eu unul nu cred că sunt şanse mari de a ajunge în play-off
", a declarat Marius Niculae.

 

Afla mai multe despre: marius niculaerednicdinamovideo 

viewscnt
Articole similare