Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Convocat la naţională, Camora primeşte o veste proastă de la CFR Cluj. Latovlevici vine să-i ia locul de titular: „Nu îl vad ca pe o rezervă” | EXCLUSIV

Convocat la naţională, Camora primeşte o veste proastă de la CFR Cluj. Latovlevici vine să-i ia locul de titular: „Nu îl vad ca pe o rezervă” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În ultima zi de mercato, CFR Cluj l-a adus în Gruia pe Iasmin Latovlevici (34 de ani). Fundaşul stânga nu vine însă să lustruiască banca de rezerve. Conducerea campioanei a anunţat că are planuri mari cu fotbalistul care are în palmares campionatul României, cu FCSB şi pe cel al Turciei, cu Galatasaray.

Iasmin Latovlevici a semnat pe doi ani cu CFR Cluj şi se va lupta cu Mario Camora (34 de ani) pentru un post de titular în flancul stâng al defensivei. Deşi portughezul naturalizat are nu mai puţin de 343 de meciuri în tricoul ardelenilor şi este căpitan de echipă, „Lato” nu e văzut doar ca o rezervă de către oficialii din Gruia.

„Eu nu aş vrea să-l văd ca pe o rezervă. Latovlevici are o carieră, o experienţă extraodinară şi vine la CFR Cluj pentru a ne ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Are o pauză de la ultimul meci şi trebuie să revină. Dacă antrenorul consideră că are nevoie de el, va fi în teren. Are un concurent (n.r. - Mario Camora)... Cred eu că trebuie să vorbim despre acel echilibru. Jucăm în Europa League în fiecare săptămână”, a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

CFR Cluj va fi a patra echipă din România pentru care Latovlevici evoluează în Liga 1, după ACS Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FCSB. Dacă Mario Camora se pregăteşte pentru debutul în echipa naţională a României, „Lato” are deja 12 selecţii sub tricolor şi niciun gol marcat.

În CV, noul fundaş stânga ale CFR-ului are nu mai puţin de şapte trofee cu FCSB: trei titluri, două Cupe, două Supercupe şi o Cupă a Ligii. Latovlevici este campion şi cu Galatasaray, în sezonul 2017-2018.

Afla mai multe despre: cfr clujcamoralatovlevici 

viewscnt
Articole similare