Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

COPA AMERICA 2019 | Argentina a anunţat lotul. Messi a fost convocat, dar un alt jucător de top a fost lăsat acasă

COPA AMERICA 2019 | Argentina a anunţat lotul. Messi a fost convocat, dar un alt jucător de top a fost lăsat acasăgalerie foto
Comentarii

Cu aproape trei săptămâni înainte de startul Copa America, echipa naţională a Argentinei şi-a anunţat lotul cu care va încerca să cucerească cel mai important trofeu din America de Sud.

Lionel Messi a fost convocat, la fel şi jucători precum Paulo Dybala, Angel Di Maria sau Kun Aguero. Fără doar şi poate, cel mai mare absent din lotul lui Lionel Scaloni este Mauro Icardi, atacantul celor de la Inter Milano. 

În mod surprinzător, în atac se regăseşte Lautaro Martinez, cel care este, în mod normal, rezerva lui Icardi la Inter. 11 goluri în 28 de partide a marcat Icardi în acest sezon de Serie A, în timp ce vârful în vârstă de 21 de ani a reuşit doar şase goluri în 26 de partide. 

Copa America 2019 va avea loc în Brazilia, în perioada 14 iunie - 7 iulie, şi va avea la start 12 echipe, printre care şi Japonia şi Qatar. Argentina este într-o grupă cu Columbia, Paraguay şi Qatar. "Pumele" au jucat finala ultimelor două ediţii, ambele pierdute împotriva celor din Chile. 

COPA AMERICA 2019 | LOTUL COMPLET AL ARGENTINEI

Afla mai multe despre: argentinamessiicardi 

viewscnt
Articole similare