Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Copa Libertadores 2018 | Meciul decisiv, în pericol de a fi amânat, din nou! Boca şi River nu sunt de acord cu locul de disputare al partidei

Copa Libertadores 2018 | Meciul decisiv, în pericol de a fi amânat, din nou! Boca şi River nu sunt de acord cu locul de disputare al partidei
Comentarii

Finala din Copa Libertadores a devenit un eveniment mult mai mare decât era deja atunci când s-a aflat că ultimul act se va juca între marile rivale, Boca Juniors şi River Plate, pentru prima dată în istorie. Meciul retur, cel decisiv, s-a amânat de mai multe ori pe parcursul a câteva ore, iar ultima decizie a fost ca partida să se joace în afara graniţelor Argentinei, tocmai în Spania, la Madrid, pe Santiago Bernabeu.

Problema, de această dată, nu mai sunt fanii, cel puţin pe moment, ci cele două participante, Boca şi River. Niciuna dintre echipe nu vrea să joace pe legendarul stadion al lui Real Madrid. 

Cele două rivale din Buenos Aires au contestat decizia Confederaţiei Sudamericane de Fotbal (CONMEBOL), iar ambele cluburi ridică un punct de vedere diferit cu acelaşi mesaj: Marea finală a fotbalului sudamerican nu se poate juca în Europa. Boca Juniors acuză că River Plate ar trebui traşi la răspundere pentru acţiunile fanilor săi, în timp ce "milionarii" susţin că nu sunt responsabili pentru manifestările suporterilor atunci când se află în fara stadionului. 

Meciul care, în mod normal, ar trebui să se dispute pe 9 decembrie, la Madrid, deja a generat un interes uriaş. Spaniolii de la Marca au scris zilele trecute că sunt atât de mulţi suporteri care vor să vadă pe viu meciul încât pot fi umplute două stadioane ca "Santiago Bernabeu". 

În meciul tur, de pe La Bombonera, rezultatul a fost 2-2. 

Afla mai multe despre: boca juniorsriver platecopa libertadoressantiago bernabeu 

viewscnt
Articole similare