Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Copia nu are valoare" :)) Ce rating va avea Florinel Coman în FIFA 20! Comparaţie cu "originalul" Mbappe

"Copia nu are valoare" :)) Ce rating va avea Florinel Coman în FIFA 20! Comparaţie cu "originalul" Mbappegalerie foto

FCSB

Comentarii

FIFA 20 va fi prima ediţie a celebrului simulator de fotbal care va conţine şi Liga 1, astfel jucătorii vor avea ocazia să îi folosească, dacă vor, în aceeaşi echipă pe Florinel "Mbappe" Coman şi pe Kylian Mbappe.

Totuşi, în joc cei doi nu se aseamănă aproape deloc, iar diferenţa de rating este uriaşă. Florinel Coman va avea doar 69, în timp ce Mbappe este unul dintre cei mai buni fotbalişti din joc cu 89. 

Singura asemănăre este la capitolul viteză. Acolo unde Mbappe are un indice de 96, în timp ce starul de la FCSB are 80. Un alt capitol la care internaţionalul român de tineret stă bine este cel al driblingului, acolo unde a fost notat cu 73. 

Diferenţele există şi în viaţa reală, chiar dacă, pe rând, Gică Hagi şi Gigi Becali l-a comparat pe eroul meciului de la tineret cu Anglia cu campionul mondial de la PSG. Florinel Coman este apreciat la 3,5 milioane de site-ul transfermakt, în timp ce Mbappe are o cotă de 200 de milioane de euro

Când va fi lansat jocul FIFA 20

FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jucătorii care aleg să plaseze o precomandă pentru FIFA 20 Ultimate Edition vor avea acces la joc cu trei zile mai devreme şi vor primi o serie de bonusuri pentru modul FIFA Ultimate Team.

De asemenea, abonaţii EA Access (Xbox One şi PS4) şi Origin Access Basic (PC) vor avea ocazia să încerce o versiune trial de FIFA 20 (cu timp de joc maxim de 10 ore) începând cu 19 septembrie. Tot atunci, abonaţii Origin Access Premier vor primi acces la ediţia completă a jocului.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cristi Manea, prima fotografie in tricoul FCSB #fcsb #cristianmanea #liga1 #sport #fotbal #cristimanea

A post shared by Telekom Sport Romania (@telekomsportromania) on

Afla mai multe despre: florinel comanmbappefifa 20 

viewscnt
Articole similare