Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cordea vs. Coman. Basarab Panduru, categoric: ”Nu a fost şi nu o să fie niciodată ca Florinel” | EXCLUSIV

Cordea vs. Coman. Basarab Panduru, categoric: ”Nu a fost şi nu o să fie niciodată ca Florinel” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins luni, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Cordea vs. Coman. Panduru, categoric: ”Nu a fost şi nu o să fie niciodată ca Florinel” | EXCLUSIV

Introdus pe teren în minutul 78, Andrei Cordea a reuşit să marcheze golul care a stabilit scorul final.

Cordea a prins ”glas” după ce a marcat pe Arena Naţională. Fotbalistul a vorbit despre criticile primite din partea lui Gigi Becali şi a dezvăluit că nu i-a fost uşor, dar că plănuieşte să îi recâştige încrederea prin muncă şi ambiţie.

Basarab Panduru a vorbit despre situaţia lui Cordea şi a dezvăluit că, în opinia lui, nu se ridică la nivelul lui Coman. 

”Cordea niciodată nu a fost Coman şi nu o să fie niciodată. Nici când a fost în cel mai bun moment al său nu a fost Coman, nu l-a ajuns. Mi-a plăcut de el la început, dar după uşor, uşor... Bine, acum i-a prins bine golul ăsta, acum parca intră mai vesel” a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

În clasament, FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 43 de puncte, la trei puncte de liderul Farul, dar şi la distanţă de patru puncte de echipa de pe locul al treilea, CFR Cluj. Sepsi are 25 de puncte şi e pe ultimul loc al play-off-ului, 6.

Ce a declarat Andrei Cordea după golul marcat cu Sepsi OSK

"Da, este normal să fie greu, mi-au trimis şi din familie, apropiaţii...(n.r. criticile la adresa sa). Am rămas o persoană la fel de modestă, muncesc în fiecare zi, ştiu ce am de făcut. Atât cât intru, 5 minute, 10 minute, încerc să-mi fac treaba.

Orice fotbalist are o perioadă în care nu îi iese jocul. Dacă marcam meciurile trecute, când am avut câteva ocazii mari, lucrurile se schimbau. Se întâmplă, este fotbal, am trecut peste şi sunt conştient că pot să fac lucrurile mai bine", a spus Andrei Cordea după meci.

MM Stoica îl desemnează pe un jucător al FCSB ”cel mai bun fotbalist român”: ”Unii îl ironizează, dar e mai bun ca Florinel Coman” | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: andrei cordeaflorinel coman 

viewscnt
Articole similare