Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coregrafie unicat la întâlnirea România - Elveţia, o premieră mondială; fanii, aşteptaţi mai devreme în sală

Coregrafie unicat la întâlnirea România - Elveţia, o premieră mondială; fanii, aşteptaţi mai devreme în sală

Tenis

Comentarii

Pentru primul meci din întâlnirea de FedCup dintre România şi Elveţia a fost pusă la cale o surpriză de către Primăria Cluj-Napoca şi FR Tenis, care au anunţat, miercuri seară, că fanii sunt aşteptaţi, sâmbătă, cu 45 de minute mai devreme la BT Arena pentru a putea fi împlinită. Potrivit surselor citate, va fi o ”premieră mondială”.

 ”Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi Federaţia Română de Tenis pregătesc o coregrafie unicat pentru meciul de Fed Cup, România – Elveţia, şi este nevoie de sprijinul tuturor spectatorilor care au bilete pentru ziua de sâmbătă. Astfel, toţi cei care au bilete la meciurile de sâmbătă, 21 aprilie, sunt rugaţi să fie prezenţi în sală, şi aşezaţi pe locurile lor, cel mai târziu la ora 12.15. Este nevoie de implicarea tuturor pentru reuşita acestui moment special, o premieră mondială la un meci de tenis. Detalii suplimentare vor exista pe fiecare scaun care face parte din momentul de coregrafie”, anunţată atât municipalitatea clujeană, cât şi FR Tenis.

În joc au intrat şi Simona Halep şi Irina Begu, ambele invitând fanii mai devreme la sală.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei, are loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a FedCup by BNP Paribas.

Afla mai multe despre: fed cupcoregrafieromaniatenistelekomsport 

viewscnt
Articole similare