Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cork City - Legia. Meci greu pentru polonezi

Cork City - Legia. Meci greu pentru polonezi

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Cork City - Legia Liga Campionilor 10.07.2018. Polonezii sunt favoriţi la calificare chiar dacă nu au disputat niciun meci oficial în acest sezon, iar adversarii lor se află în plin campionat.

Ponturi pariuri Cork City - Legia Liga Campionilor 10.07.2018

Vorbim despre o echipă aflată în prim campionat, Cork City, şi o alta care va debuta în noul sezon din Ekstraklasa abia după această dublă manşă. Cork City ocupă locul secund după 25 etape din campionatul Irlandei, având a doua cea mai bună defensivă după liderul Dundalk. 16 goluri a încasat echipa irlandeză în acest sezon, în cele 25 de jocuri, şi a reuşit să înscrie 46 de goluri.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Cork City - Legia Liga Campionilor 10.07.2018

Şi la acest capitol este devansată de Dundalk, care are patru puncte avans în fruntea campionatului. Prin urmare, ţinând cont şi că este prima manşă, vă sugerăm să mizaţi pe goluri puţine. Recomandarea noastră pentru meciul Cork City – Legia este de sub 2,5 goluri.

În această vară, Cork City a disputat un amical cu Portsmouth, din liga a treia engleză, şi a fost învinsă cu 4-1. În schimb, Legia a susţinut cinci teste, unul dintre ele cu Viitorul, meci în care polonezii au câştigat cu 5-2.

Cork City - Legia Sub 2,5 @ 1.65

Afla mai multe despre: cork citylegialiga campionilorponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare