Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu a analizat jocul lui Constantin Budescu! ”În ţară, convingerea mea e că joacă de plăcere şi mai puţin pentru echipă!” EXCLUSIV

Cornel Dinu a analizat jocul lui Constantin Budescu! ”În ţară, convingerea mea e că joacă de plăcere şi mai puţin pentru echipă!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a revenit la FCSB în acest sezon, dar nu a reuşit să impresioneze până acum.

Fotbalistul FCSB-ului a fost introdus de Edi Iordănescu şi în victoria cu FC Argeş de duminică, scor 2-1, dar fotbalistul nu a reuşit să înscrie sau să ofere o pasă decisivă. Invitat în studioul Telekomsport, Cornel Dinu a analizat forma slabă pe care o travesează Constantin Budescu.

”Suficienţa mentală. Se poate juca şi dacă mă sacrific mai mult în joc, dar particip mai puţin. Poate reuşesc să ies în evidenţă printr-o execuţie, printr-o pasă. Dar e vorba şi despre cei care au autoritate la echipă, despre ce pot scoate din el. În ţară, convingerea mea e că joacă de plăcere şi mai puţin pentru echipă. Jucătorii care au intrat, au schimbat soarta partidei”, a spus expertul Telekomsport.

Budescu este la a doua experienţă la FCSB. În primul mandat, fotbalistul a reuşit in 37 de meciuri să marcheze 13 goluri şi să îşi ajute echipa cu 12 assist-uri. Fotbalistul este cotat la 1,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Jucătorul FCSB-ului are 15 selecţii şi 5 goluri pentru echipa naţională a României.

Afla mai multe despre: fcsb-budescu-liga 1-cornel dinu 

viewscnt
Articole similare