Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu a distrus cinci fotbalişi ai lui Dinamo după ruşinea din "Ştefan cel Mare" cu FCSB: "El este o poşircă de jucător! Este un rebut comportamental"

Cornel Dinu a distrus cinci fotbalişi ai lui Dinamo după ruşinea din "Ştefan cel Mare" cu FCSB: "El este o poşircă de jucător! Este un rebut comportamental"

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu nu a putut trece peste un nou eşec al lui Dinamo fără să critice, încă o dată, conducerea şi jucătorii din "Ştefan cel Mare". Simbolul "câinilor" a avut câteva reacţii dure după semifinala din Cupa României.

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3 (Ad. Popa 32, Olaru 74, Dumitru 82)

Vali Lazăr, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Diego Fabbrini şi Szabolcs Kilyen au fost fotbaliştii dinamovişti, care au încasat cuvintele lui Cornel Dinu, deşi acesta a recunoscut că întreaga echipă a jucat sub aşteptări. 

"Nu a fost niciodată o asemenea diferenţă, mai ales în prima repriză. Steaua (n.r. - FCSB) a avut cinci ocazii, iar Dinamo a avut una, o reluare cu latul a glumei de jucător care se numeşte Lazăr. Cristea şi Miron au rezitat mai bine decât bietele jaloane, nepregătite total de la Dinamo. Grigore şi Popescu abia se întorc. Jucătorii de la Steaua s-au distrat cu aşa-zisele speranţele ale lui Dinamo.

Uitaţi-vă la Fabbrini, jucătorul cu cel mai mare salariu. Nici măcar nu seamănă cu Pinocchio. Nu cred că a dat vreo pasă bună, le-a greşit pe toate. Asta spune mult. Nu ai voie să decazi aşa. Este cea mai neagră noapte, unică, în istoria lui Dinamo. Selecţia e făcută complet aiurea! „Killer-ul” Kylien este o poşircă de jucător! După nume, compromite şi contrabanda de whiskey. Este un rebut comportamental. Nu se poate să te întoarcă Popa într-o asemenea manieră", a declarat simbolul dinamovist la GSP LIVE.

Nici conducerea lui Dinamo nu a fost ocolită de analiza dură a lui Cornel Dinu, care i-a acuzat pe Ionuţ Negoiţă şi Bogdan Bălănescu că au distrus clubul, din cauza intereselor personale: "«Nevoiţă» doar a furat propria echipă şi a făcut-o o afacere personală. A vândut baza de la Săftica familiei sale, ca să fugă de ANAF. Când fură toţi, după chipul şi asemenărea preşedintelui, echipa este făcută din comisioane. Peştele de la cap se strică. Nu doar Bălănescu e de vină, ci şi alţii. Este o echipă din comisioane şi din păcăleala fotbalului!”, a mai spus Cornel Dinu pentru sursa citată. 

În a doua semifinală din Cupa României, FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0 şi este la un pas de calificarea în finală, acolo unde cel mai probabil va juca împotriva lui Sepsi.

Gigi Becali, cadou "de ordinul milioanelor de euro" după ultima bucurie din viaţa sa. Ce veste a primit finanţatorul FCSB

Afla mai multe despre: cornel dinudinamodinamo fcsbfcsb 

viewscnt
Articole similare