Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu a scos la iveală un episod care s-ar fi petrecut înainte de FCSB - Dinamo 6-0, cu Bonetti în prim-plan: "Îţi stă mintea în loc!" | EXCLUSIV

Cornel Dinu a scos la iveală un episod care s-ar fi petrecut înainte de FCSB - Dinamo 6-0, cu Bonetti în prim-plan: "Îţi stă mintea în loc!" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu (73 de ani) a povestit un episod care ar fi avut loc înaintea derby-ului FCSB - Dinamo 6-0 şi care-l are în prim-plan pe Dario Bonetti, fostul antrenor al "câinilor". "Procurorul" a spus că Bonetti i-ar fi ajutat pe ultraşii lui Dinamo să bage petarde în stadion.

Cornel Dinu a scos la iveală un episod care s-ar fi petrecut înainte de FCSB - Dinamo 6-0, cu Bonetti în prim-plan: "Îţi stă mintea în loc!"

FCSB a umilit-o pe Dinamo cu 6-0 în ultimul derby, jucat acum două etape, dar suporterii "câinilor" s-au ridicat la nivelul aşteptărilor în timpul partidei. Au avut scenografie, dar şi materiale pirotehnice. Care ar fi fost băgate în stadion de Dario Bonetti şi un prieten al său, care ar fi mers cu echipa în autocar şi pe care acesta le-ar fi avut într-o geantă.

Cel care a făcut această dezvăluire este Cornel Dinu, expertul Telekom Sport, legat cu sufletul de Dinamo, unde a fost jucător şi antrenor. Dinu a vorbit la Minutul 91 de al Telekom Sport despre acest episod.

"M-ai provocat să-ţi povestesc ceva care-ţi face mintea să stea în loc. Există un moment în care un amic al celebrului antrenor de la Dinamo (n.r - Dario Bonetti) se urcă la ultimul meci (n.r lasă de înţeles că e vorba despre FCSB - Dinamo 6-0) în autocarul echipei. Cel care este administrator şi pare că este un om la locul lui (n.r- Mihai Matei) întreabă: «Ce e cu băiatul ăsta?».

Bonetti a zis: «E prietenul meu, merge cu noi la meci». Avea un geamantan mare, pe care-l căra. Avea petarde în el! E real, domnule! Eu vorbesc prostii? S-a întâmplat cu acordul antrenorului care a venit să salveze Dinamo!”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamobonettisuporteripetardecornel dinu 

viewscnt
Articole similare