Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu a văzut schimbarea produsă de Mulţescu la Dinamo! "Bietul de el a reparat". Semnal de alarmă pentru FCSB, veste bună pentru U Craiova

Cornel Dinu a văzut schimbarea produsă de Mulţescu la Dinamo! "Bietul de el a reparat". Semnal de alarmă pentru FCSB, veste bună pentru U Craiova
Comentarii

Cornel Dinu a analizat ultima etapă din Liga 1 şi a tras câteva concluzii. Gheorghe Mulţescu a reuşit să producă o schimbare la Dinamo, U Craiova s-a transformat sub Marinos Ouzounidis, în timp ce FCSB şi U Craiova au avut minusuri.

Înaintea ultimei etape din sezonul regular, FCSB e lider în Liga 1, cu 64 de puncte, CFR Cluj e pe locul secund, cu 63 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova completează podiumul, cu 57 de puncte. 

Cornel Dinu, despre schimbarea produsă de Mulţescu la Dinamo

Gheorghe Mulţescu a reuşit să o aducă pe Dinamo la un nivel fizic superior, consideră Cornel Dinu, care a văzut probleme la echipele din Liga 1, din acest punct de vedere, după pauza competiţională. 

"Aş vrea să fac o distincţie. Bietul Mulţescu a reparat fizic starea echipei, în această întrerupere. Celelalte echipe nu au întrebuinţat cum trebuie întrerupere, mă refer aici şi la FCSB. FCSB a avut nouă jucători la loturi, însă problema e că în discuţiile acestea trebuie să te gândeşti cum au folosit echipele această perioadă. Cu excepţia a două echipe, restul a ratat reacţia fizică, cea care ar trebui să fie în creştere", a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91. 

Cornel Dinu consideră că U Craiova ar fi putut învinge la Giurgiu, în meciul cu FCSB, scor 0-0, datorită schimbărilor produse de Marinos Ouzounidis: "La FCSB intervin şi schimbările acelea magnifice. Am văzut o creştere a Craiovei, nu neapărat ca echipă, pentru că trebuiau să câştige clar partida cu FCSB după ocazii, dar mai ales că vezi jucători care au avut probleme cu reacţia fizică, Baiaram, Ivan. Craiova mi s-a părut net superioară şi în creştere. Mă surprinde că FCSB bâjbâie formula de atac poziţional. Cred că sunt meciuri ca acesta în care trebuie să scoţi în relief că echipa la care te aşteptai să fie mai bună a întâlnit o echipă mai bine aşezată în teren, mai compactă şi mult mai bine pe partea fizică. Craiova a fost mai bine poziţionată şi decât CFR Cluj", a mai spus fostul antrenor de la Dinamo.  

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbdinamocfr cluju craiovagheorghe multescu 

viewscnt
Articole similare