Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, acid după ce FCSB şi Rapid s-au mutat temporar din Bucureşti: "Sunt buricul pământului, mă. Nu jucaţi acolo pentru că nu vreau eu!" | EXCLUSIV

Cornel Dinu, acid după ce FCSB şi Rapid s-au mutat temporar din Bucureşti: "Sunt buricul pământului, mă. Nu jucaţi acolo pentru că nu vreau eu!" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu (74 de ani) a avut o reacţie acidă, la Minutul 91, la adresa celor care administrează stadionale noi construite pentru EURO 2020, după ce FCSB şi Rapid au fost nevoite să plece din Bucureşti pentru a-şi disputa partidele considerate pe teren propriu pentru că pe Arena Naţională se schimbă gazonul.

Cornel Dinu, acid: "Sunt buricul pământului, mă. Nu jucaţi acolo pentru că nu vreau eu!" | EXCLUSIV

În contextul în care FCSB şi Rapid au plecat din Bucureşti, la Buzău şi Mioveni, pentru a juca meciurile de pe teren propriu cu FC Argeş şi FCU Craiova 1948, Cornel Dinu a reacţionat vehement la adresa celor care administrează stadioanele noi construite pentru EURO 2020.

Dinu e de părere că toate acest lucruri se întâmplă pentru "unii se cred buricul pământului" şi pun ambiţiile şi orgoliile personale mai presus de interesul sportului. Fie că e vorba despre stadionul Steaua sau Arcul de Triumf, construite pentur Campionatul European şi gata să fie utilizate. Pe Ghencea joacă doar Steaua, în Liga 2, şi naţionala României, asta deşi şi FCSB a făcut cerere să joace acolo.

"Acum avem tot vorba vorba ai românească... Unii se cred "buricul pământului". Există un totalitarism al unor instituţii. Chiar dacă bunul respectiv a fost făcut din bugetul statului, în folosul echipelor, al sportului. Există acest totalitarism al unor persoane care îşi permit să facă asta. Asta e pofta ce am poftit. Joacă doar cine vreau eu şi cum vreau. Eu sunt şeful administraţiei Ghencea sau al Ministerului Apărării. Sunt buricul pământului, mă. Dacă nu vreau eu nu jucaţi acolo, că nu vreau", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

În ultimele săptămâni, Arena Naţională a fost închiriată pentru un eveniment major de jocuri electronice, cu premii de milioane de euro. Astfel, FCSB şi Rapid, echipe care-şi disputau meciurile de pe teren propriu pe cel mai mare stadion din ţară, au fost nevoite să plece din Bucureşti pentru a putea juca etapele din Liga 1. FCSB şi-a găsit "casă" la Buzău, în timp ce Rapid s-a mutat temporar la Mioveni.

După evenimentul găzduit, pe Arena Naţională a fost nevoie de schimbarea gazonului.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbrapidstadioaneliga 1exclusivvideo 

viewscnt
Articole similare