Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu acuză după ce Messi a câştigat Balonul de Aur! Teoria anunţată: "Unde joacă? Doar nu credeţi că doar la noi sunt aranjamente"

Cornel Dinu acuză după ce Messi a câştigat Balonul de Aur! Teoria anunţată: "Unde joacă? Doar nu credeţi că doar la noi sunt aranjamente"
Comentarii

Starul lui Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el. Expertul Telekom Sport are propriul scenariu în privinţa modului în care s-a decernat trofeul.

Cornel Dinu a reacţionat după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur

Ceremonia pentru desemnarea celui mai bun fotbalist al anului a avut loc luni. În gala prezentată de France Football au fost anunţaţi performerii din fotbalul mondial. Lionel Messi, câştigător al celui de al şaptelea Balon de Aur din carieră, s-a bucurat din nou, în timp ce Lewandowski s-a clasat pe poziţia secundă. Cristiano Ronaldo s-a clasat doar pe locul al şaselea. 

Cornel Dinu, fost jucător nominalizat la Balonul de Aur în perioada activităţii, alături de Florea Dumitrache, are o versiune proprie în privinţa câştigătorului din acest an. Dinamovistul consideră că influenţa căpătată după transferul în Franţa, la PSG, a cântărit greu pentru rezultatul final. 

"Messi e de excepţie, a câştigat multe Baloane de Aur pe merit. Dar Messi, la ora actuală, unde joacă? (n.r. - la PSG). Gata, s-a încheiat discuţia. Doar nu credeţi că doar la noi sunt aranjamente. 

Trebuia o schimbare, Lewandowski. Fiind vorba despre celebra influenţă care există în Franţa, pentru a se ridica... Şi e foarte bine că fac asta, că vor să se ridice. Îl consider un jucător de excepţie al lui PSG şi i se dă în continuare lui Messi. E idol şi pentru noi, dar n-a mai avut un an...", a declarat expertul Telekom Sport, Cornel Dinu. 

Afla mai multe despre: cornel dinuflorea dumitrachelionel messilionel messi balonul de aur 

viewscnt
Articole similare