Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, atac devastator la U Craiova. L-a desfiinţat pur şi simplu pe Elvir Koljic: "Mă uit la vârful ăsta de atac"

Cornel Dinu, atac devastator la U Craiova. L-a desfiinţat pur şi simplu pe Elvir Koljic: "Mă uit la vârful ăsta de atac"
Comentarii

Cornel Dinu a analizat meciul dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, care a fost şocul etapei a 20-a din Liga 1. Deşi plecau cu şansa a doua în faţa oltenilor, "câinii" au câştigat partida de sâmbătă cu scorul de 3-0 şi speră din nou la titlu.

Expertul Telekom Sport i-a desfiinţat pe olteni, luni seară, la Minutul 91, şi l-a criticat în termeni duri inclusiv pe atacantul bosniac Elvir Koljic, care a înscris zece goluri în această ediţie a Ligii 1, dar nu a putut juca în "Ştefan cel Mare", din cauza unei accidentări.

"Mă refer şi la vârful ăsta de atac, că e mai mult colici renal. Nu are nicio treabă cu jocul, decât dacă mingea îi vine prin careu pe acolo de la Mitriţă, de la Bancu.

Au jucat cu mingi lungi pe jucătorul aerian agresiv Mitriţă. Nu se poate, domnule Mangia, ne vede lumea, ne văd italienii.

Golurile sunt din nişte meleuri în careu. Să îl lăsăm pe băiatul ăsta care s-a descurcat precum cardinalul Montini de la Milano care a devenit Papa Pius al VI-lea. S-a descurcat în careul minat de propriii apărători ai Craiovei. Dacă luaţi golurile şi vă uitaţi, este hazliu.

Capacitatea defensivă a Craiovei e hazlie. Nu ştiu cine îi aduce, dar e dramatic pentru tradiţia incontestabilă de valoare a jucătorilor pe care le-a făcut Craiova.

Am avut o discuţie şi am văzut că un jucător din Panama l-a adus impresarul de la 3 Sud Est. Formaţia 3 Sud Est", a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinucraiovakoljic 

viewscnt
Articole similare