Experiențe împreună.
You are here:

Cornel Dinu, comentariu savuros despre un jucător important: ”Când driblează el trebuie să schimbi porţile” :)

Cornel Dinu, comentariu savuros despre un jucător important: ”Când driblează el trebuie să schimbi porţile” :)

Liga 1

Comentarii

Cornel Dinu a ironizat felul în care driblează Diego Fabbrini şi spune cu amărăciune în glas că cel mult 2 jucători ar merita să rămână la Dinamo.

Dinamo traversează cea mai slabă perioadă din istoria clubului şi riscă să retrogradeze. Fosta campioană a României are nu mai puţin de 12 meciuri fără succes în Liga 1, dintre care 9 sunt înfrângeri. Gravele probleme financiare şi-au pus amprenta asupra rezultatelor şi Dinamo ar putea retrograda pentru prima dată în istorie.

Cornel Dinu este de părere că inclusiv cei din DDB au greşit, mai ales când au adus mulţi jucători care nu au valoare de Dinamo. Fostul selecţioner l-a dat drept exemplu pe Diego Fabbrini, pe care l-a ironizat pentru felul în care driblează.

Cornel Dinu despre Fabrini: ”Trebuie să pui porţile pe lateral”

Unul dintre jucătorii criticaţi de Cornel Dinu este Diego Fabbrini, unul dintre cel mai bine plătiţi jucători din lotul echipei din Ştefan cel Mare. Dinu spune despre Fabbrini că driblează doar în lateral, fără să aibă vreo eficienţă.

Cornel Dinu este nemulţumit şi de activitatea suporterilor din programul Doar Dinamo Bucureşti. Fostul mare fundaş român susţine că aceştia au făcut foarte mult rău echipei, prin deciziile pe care le-au luat:

”Ce se întâmplă la Dinamo este înfiorător, deciziile le iau oamenii care nu au avut nimic comun cu fotbalul, din 2019, când se aduc 13-14 jucători, dintre care nu ştiu dacă 2 se justifică. Fabbrini care, când driblează, trebuie să schimbi porţile, adică nu mai trebuie să le pui la capătul terenului, ci în lateral, el se duce în lateral.

Niciodată în istoria fotbalului mondial 2-3 oameni, din aşa-zişi suporteri care s-au pus singuri acolo, fără nicio legitimitate, nu fac atâta rău unei echipe in istoria fotbalului”, a comentat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Dinamo se află în prezent pe locul 8 în clasamentul play-out-ului, care duce la barajul pentru menţinerea în Liga 1. Echipa din Ştefan cel Mare are 15 puncte şi este la 3 distanţă de prima poziţie care asigură salvarea de la retrogradare. Lideră în clasamentul play-out-ului este Chindia, cu 26 de puncte.

viewscnt
Articole similare
Ce super masina de 250 000 de euro si-a luat Simona Halep cu ocazia logodnei