Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu despre Ionuţ Chirilă: ”Se vede că a crescut în casa unui creator de metafore” EXCLUSIV

Cornel Dinu despre Ionuţ Chirilă: ”Se vede că a crescut în casa unui creator de metafore” EXCLUSIV
Comentarii

Ionuţ Chirilă a obţinut primul punct pe banca Academicii Clinceni, după ce echipa sa a remizat, pe propriul teren, scor 1-1, cu FC Botoşani.

Imediat după remiza cu FC Botoşani, echipă pe care Ionuţ Chirilă o considera drept cea mai puternică din Liga 1 din punct de vedere al jocului colectiv, antrenorul a explicat: ”Această echipă trebuie să demonstreze că urcă la joc, că devine exponentul fotbalului spectacol şi, când vom avea doi atacanţi importanţi, vom urca şi mai frumos. Eu am zis că vorbim despre această echipă peste şase luni. Această echipă va fi foarte puternică în România peste şase luni"

Lui Cornel Dinu i-a plăcut discursul lui Chirilă: ”Se vede că a crescut în casa unui creator de metafore, tatăl sau (n.r legendarul jurnalist Ioan Chirilă), dar tatăl său nu avea o competenţă fantastică în ce priveşte discenerea jocului. Avea în schimb o cultură fabuloasă”

Cu privire la ultima parte a declaraţiei antrenorului, care anunţa că Academica va fi o echipă puternică peste şase luni, Dinu a adăugat: ”Eu îi doresc să ne mai vedem peste 6 luni la Clinceni”

Afla mai multe despre: ionuţ chirilăcornel dinu 

viewscnt
Articole similare