Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu despre schimbările făcute de FCSB la pauza meciului cu Hermannstadt: ”Sunt total hilare!” EXCLUSIV

Cornel Dinu despre schimbările făcute de FCSB la pauza meciului cu Hermannstadt: ”Sunt total hilare!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Înfrângerea FCSB-ului în faţa lui FC Hermannstadt a fost unul dintre subiectele fierbinţi ale emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport.

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. La Minutul 91, Cornel Dinu a vorbit despre partida pierdută de liderul Ligii 1 în această rundă:

”FCSB pare cu totul altă echipă faţă de ceea ce a fost până în urmă cu vreo două săptămâni. Până la meciul cu Dinamo, din Cupă, când au început schimbările acelea şi s-a stricat pe undeva ordinea echipei. Părerea mea este că Hermannstadt a jucat realist şi paradoxal pare teribil de sugestiv faptul că ocaziile mari au fost ale sibienilor. FCSB nu mai e ce a fost, probabil că şi-a pierdut din siguranţă. Poate că s-a întâmplat ceva, poate jucătorii ăştia au ieşit mai mult în relief până acum cu acţiuni individuale, iar acum nu mai au aceeaşi capacitate fizică şi trebuie să schimbe cu un joc combinativ...cert este că Sibiul s-a închis formidabil. Spre final, dispoziţia în teren a celor de la Hermannstadt este foarte interesantă. Două linii, una de şase, una de patru. Au creat un labirint prin care FCSB nu a putut să treacă” a spus Cornel Dinu despre înfrângerea suferită de FCSB în faţa echipei lui Liviu Ciobotariu.

Expertul Telekom Sport a comentat şi modificările făcute de FCSB la pauza meciului cu FC Hermannstadt. Petrea a renunţat la fundaşul stânga, Radunovic şi al un alt fundaş, Iulian Cristea, pentru a trimite în teren alţi doi fundaşi, Panţîru şi Dragoş Nedelcu: ”Schimbările care se fac la pauză sunt total hilare. Doar dacă se joacă D-ale Carnavalului poţi face astfel de schimbări. Schimbi stoperii când eşti condus la pauză cu 1-0? Eu spun de mult că această formulă de fundaşi centrali cu Cristea şi Miron este vulnerabilă.” a explicat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsb 

viewscnt
Articole similare