Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu face praf ultimul transfer al FCSB-ului: "Săracul, nu e de pretenţiile lor. Nu ştiu de ce l-au mai deranjat"

Cornel Dinu face praf ultimul transfer al FCSB-ului: "Săracul, nu e de pretenţiile lor. Nu ştiu de ce l-au mai deranjat"

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu a mărturisit la Telekom Sport că nu îşi explică transferul lui Hristo Zlatinski la FCSB şi a punctat că mijlocaşul bulgar nu se ridică la pretenţiile unei echipe care vrea să câştige titlul în Liga 1.

"Nu ştiu de ce mai trebuia deranjat şi săracul Zlatinski, care îşi trăia undeva o retragere frumoasă din fotbal. Nu e un jucător care să ajungă la pretenţiile FCSB-ului, la ceea ce vor, să câştige campionatul", a spus expertul Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

În vârstă de 33 de ani, Hristo Zlatinski a debutat duminică la FCSB, în meciul cu FC Botoşani, scor 2-2, din etapa a şaptea a Ligii 1. Mijlocaşul bulgar a fost titular, însă a fost schimbat la pauză de Nicolae Dică, la scorul de 2-0 pentru vicecampioana României.

Zlatinski a fost transferat în această vară de la Universitatea Craiova, echipă la care a evoluat timp de trei ani. De-a lungul carierei, Hristo Zlatinski a mai jucat la OFK Pirin, Bansko, Lokomotiv Plovdiv, Lokomotiv Sofia şi Ludogoreţ, precum şi la echipa naţională a Bulgariei, acolo unde a adunat 12 selecţii.

Afla mai multe despre: dinufcsbzlatinski 

viewscnt
Articole similare