Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu i-a arătat lui Mirel Rădoi unde a greşit, dar un antrenor a sărit în apărarea selecţionerului: "Eu cred în asta!"

Cornel Dinu i-a arătat lui Mirel Rădoi unde a greşit, dar un antrenor a sărit în apărarea selecţionerului: "Eu cred în asta!"

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul Concordiei Chiajna şi colegul lui Mirel Rădoi de la cursurile pentru licenţa Pro, Florin Bratu, consideră selecţionerul are nevoie de răbdare, datorită calităţilor pe care le-a arătat.

Echipa naţională a României joacă duminică seară, de la ora 19.00, în deplasare, cu Norvegia, în Liga Naţiunilor, în primul meci de după ratarea calificării la EURO 2020. 

Florin Bratu a fost cel care a sărit în apărarea lui Mirel Rădoi, cel despre care oameni din fotbal au susţinut că nu are experienţa necesară unui selecţioner:

"Eu cred că ar trebui să fim mai echlibraţi, să încurajăm, până la urmă, ceea ce Mirel antrenează, jocul acesta ofensiv. Bine, n-am avut rezultate, dar n-au fost nici până acum. N-au fost foarte multe rezultate, în aşa fel încât acum să aruncăm cu noroi în Mirel Rădoi sau în echipa naţională. Trebuie să producem fotbal şi să avem curaj. Dacă nu vom avea curaj va fi foarte greu să obţinem rezultate în continuare. Cu unitatea grupului, cu munca pe care trebuie să o continue Mirel Rădoi şi jucătorii, pentru că am văzut momente bune cu Austria, cel puţin.

Asta cu experienţa... Cred că nimeni nu s-a născut cu experienţă. În privinţa unui antrenor eu cred în potenţial, în competenţa lui, astea sunt lucruri foarte importante. Dacă eşti dedicat, cu siguranţă vor veni şi rezultate", a declarat Florin Bratu. 

Cornel Dinu a evidenţiat, imediat după înfrângerea cu Islanda, scor 2-1, un moment în care Mirel Rădoi ar fi greşit: "Dacă la pauză se fac trei schimbări, asta îmi dă de înţeles că experienţa lui Rădoi lasă de dorit. Nu a avut o echipă gândită şi îţi trebuiau jucători de pătrundere. Apoi, în repriza a doua, l-am văzut pe Iancu acolo", a declarat expertul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mirel radoiromanianorvegia romaniaselectioner mirel radoi 

viewscnt
Articole similare