Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu îl atacă pe Marius Şumudică! ”Mai are de lucrat şi de transmis! Asta e şmecherie de bâlci!” Ce a spus legenda lui Dinamo

Cornel Dinu îl atacă pe Marius Şumudică! ”Mai are de lucrat şi de transmis! Asta e şmecherie de bâlci!” Ce a spus legenda lui Dinamo

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a pierdut Supercupa României contra Universităţii Craiova, iar Cornel Dinu l-a taxat.

Fostul fotbalist al lui Dinamo i-a reproşat lui Şumi că s-a concentrat mai mult pe returul cu Banja Luka din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Universitatea Craiova a câştigat pentru prima data Super Cupa României, după ce s-a impus sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de la 11 metri, în faţa CFR-ului. 

Marius Şumudică s-a concentrat mai mult pe returul din preliminariile UEFA Champions League contra lui Banja Luka, care va avea loc pe 13 iulie, de la ora 21. Cornel Dinu nu l-a iertat pe antrenorul CFR-ului şi l-a taxat pentru acest lucru.

”Ca să-mi spui că nu te-a interesat, este şmecherie de bâlci!”

”Este o diferenţă de mentalitate! Italia are 34 de meciuri fără înfrângere. Câştigi cât poţi! Ca să-mi spui că nu te-a interesat, este şmecherie de bâlci. Nu există la un asemenea nivel să spui că nu te interesează trofeul. Este degradant că mai există astfel de mentalităţi în fotbalul nostru. Nu sunt de acord cu aşa ceva. 

Şumudică nu doar că mai are de lucrat, ci şi de transmis o atmosferă de coeziune. Nu îi va fi uşor, dar hai să îi dăm nişte circumstanţe atenuante”, a spus Cornel Dinu la ProSport.

Afla mai multe despre: cornel dinu-şumudică-cfr 

viewscnt
Articole similare