Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu îl compătimeşte pe Contra şi dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo: ”Eu cred că dacă îl laşi singur pe Cosmin îşi dă două perechi de palme la ce a văzut”

Cornel Dinu îl compătimeşte pe Contra şi dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo: ”Eu cred că dacă îl laşi singur pe Cosmin îşi dă două perechi de palme la ce a văzut”
Comentarii

Analistul Cornel Dinu nu a avut milă faţă de jucătorii lui Dinamo şi i-a criticat în termeni extrem de duri.

Fostul mare fotbalist dinamovist a avut însă numai cuvinte de laudă la adresa lui Cosmin Contra atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Singura îndoială pe care a avut-o Dinu la adresa tehnicianului roş-albilor a fost atunci când acesta a fost numit selecţioner, şi asta doar din cauza faptului că se afla la început de drum, deci nu avea experienţă.

Legendarul dinamovist îl compătimeşte pe Cosmin Contra şi afirmă că lotul ”câinilor” este foarte departe de tradiţia celui de-al doilea club ca importanţă din istoria fotbalului românesc.   

”Şi Cosmin a fost unul dintre jucătorii mei preferaţi. Un tip de combativitate extraordinară, nu întâmplător cu o carieră deosebită ca jucător şi care, după părerea mea, ar putea să facă treabă la o echipă de club. Eu cred că el nu a ştiut, săracul, în ce condamnare la locul de muncă i s-a făcut prin preluarea acestei echipe, în situaţia actuală.

Eu am avut nişte rezerve în ceea ce priveşte prezenţa lui la o echipă naţională, pentru că nu oricine se poate descurca la o echipă naţională, după un CV destul de scurt ca antrenor. El este un tip volubil, încărcat cu voinţă, cu ambiţie, cu care a şi reuşit. Însă la ora actuală mie mi se pare că el, săracul, a fost aruncat pur şi simplu în această situaţie.

Cosmin preia această echipă după trei ani dezastruoşi, în care s-au făcut nişte achiziţii înfiorătoare, pe traiectul Bălănescu-Iorga- Antonio şi aşa mai departe. Eu cred că acum, dacă îl laşi singur pe Cosmin, care ştie fotbal, se duce undeva în colţul vestiarului şi-şi dă două perechi de palme la ce a văzut. Acest lot nu are nimic în comun cu tradiţia lui Dinamo. Cosmin a venit cu sufletul, cu cunoştinţele.”, a comentat Cornel Dinu, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii ”Minutul 91”.

Analistul l-a ironizat în stilul său propriu şi pe noul patron al lui Dinamo, Pablo Cortacero. ”Vreau să cred că în traducere nu înseamnă «scurtul zero», pentru că «corta» înseamnă «scurt» şi «cero», «zero». Nu are legături cu fotbalul, se vede clar. A avut un discurs mai mult decât ciudat, ambiguu, lăsând traducerea la o parte.”, a spus Dinu.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamo 

viewscnt
Articole similare