Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu îl distruge Ionuţ Negoiţă! ”Dreptatea este ascunsă! A ştiut să profite!” Ce spune legenda lui Dinamo

Cornel Dinu îl distruge Ionuţ Negoiţă! ”Dreptatea este ascunsă! A ştiut să profite!” Ce spune legenda lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a avut un an foarte greu, dar până la urmă, a reuşit să se salveze de la retrogradare.

Cornel Dinu l-a atacat dur pe Negoiţă şi îl consideră principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns fosta campioană a României. El a vorbit despre perioada dificilă care îi aşteaptă pe dinamovişti şi consideră că adevărul a fost muşamalizat. 

În 2017, Ionuţ Negoiţă a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti pentru comiterea infracţiunii de complicitate la bancrută frauduloasă, într-un dosar legat de insolvenţa clubului de fotbal. 

Dinu a criticat în ultimul timp situaţia de la Dinamo şi i-a avertizat pe cei din programul DDB că vor avea probleme dificile. 

”Situaţia lui Dinamo este mai mult decât delicată. Sigur că sunt datorii care vin în continuare şi vor veni, dar lucrurile trebuie puse într-o anumită ordine. Dinamo s-a salvat, dar este într-o criză totală de timp. Vin tot felul de necazuri. Suporterii au ţinut Dinamo în viaţă, dar proprietar este în continuare Lotus, adică Ionuţ Negoiţă.

El este un produs al vremurilor în care legea nu mai există, iar dreptatea este ascunsă. A ştiut să profite, uite că procesul lui de bancrută frauduloasă incontestabil durează, se amână, nu ies expertiza financiară, dă-mi voie să cred că lucrurile nu sunt în regulă. De mult trebuia să-şi spună justiţia cuvântul. Este imposibil să crezi că Dinamo se poate redresa, îi trebuie o fundaţie foarte puternică”, a spus Cornel Dinu, pentru ProSport. 

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare