Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu îl face praf pe Gigi Becali: ”El e un caz patologic săracul. Steaua e doar o jucărie pentru el!”

Cornel Dinu îl face praf pe Gigi Becali: ”El e un caz patologic săracul. Steaua e doar o jucărie pentru el!”

FCSB

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu l-a atacat în termeni foarte duri pe patronul FCSB-ului, George Becali.

Expertul Telekom Sport l-a luat la ţintă pe Becali în primul rând pentru felul în care l-a tratat pe Gheorghe Hagi, cel care a antrenat Steaua în 2007: ”În urmă cu zece ani spunea că Hagi nu o să ajungă niciodată antrenor, iar acum spune că îşi trimite viitorul antrenor să ia lecţii de la Hagi!” a explicat Dinu, care apoi a continuat: ”Nu e de vină el. Cine îi dă voie să vorbească pe scena publică numai prostii... el nu are nicio legătură cu fotbalul, fotbalul e un chilipir al lui Fecali (n.r Becali) ăsta şi de aici toată lumea se uită la el ca la Maglavida” a mai spus Cornel Dinu.

Fostul mare fotbalist român consideră că gruparea roş-albastră este doar o jucărie în mâna patronului său şi spune că Becali visează frumos atunci când speră să obţină bani mulţi pe jucătorii săi tineri, de perspectivă: ”Lumea îi face un mare rău. El e un caz, săracul, patologic. Şi-a luat şi el un chilipir, o jucărie şi crede că din asta va câştiga bani, că la el nu este nimic întâmplător. Aţi văzut ultima declaraţie, cine vine, joacă ăla, ăla, ăla... a pus patru jucători. El nu se gândeşte că Moruţan săracul nu ştie să alerge... cum o să câştige pe el cât vrea el?” a mai adăugat Dinu.

Afla mai multe despre: cornel dinugeorge becali 

viewscnt
Articole similare