Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu îl laudă pe Duşan Uhrin: ”Are o judecată practică şi realistă” Cheia revenirii lui Dinamo în opinia expertului Telekom Sport

Cornel Dinu îl laudă pe Duşan Uhrin: ”Are o judecată practică şi realistă” Cheia revenirii lui Dinamo în opinia expertului Telekom Sport
Comentarii

Cornel Dinu a analizat la Minutul 91 revirimentul lui Dinamo, care a reuşit să adune trei victorii consecutive în Liga 1.

După cele trei victorii succesive în Liga 1, Dinamo a urcat în clasament, iar Cornel Dinu a avut cuvinte de laudă pentru Duşan Uhrin, în cadrul emisiunii Minutul 91: ”Dinamo pare într-o creştere de realism de joc. Spuneam că Uhrin nu cunoaşte încă ce capacitate are lotul, dar acum cred că şi-a dat seama ce oameni are şi ce poate să facă” a explicat ”Procurorul”.

Dinu ştie şi care este cheia revenirii lui Dinamo: Uhrin a reuşit să echilibreze tactic formaţia din Ştefan cel Mare: ”A reuşit antrenând un sistem de blocaj defensiv foarte realist. Adică trei apărători centrali, trei mijlocaşi al căror aport este mai mult defensiv. Doi jucători în benzi, dintre care Sorescu este mai mult jucător ofensiv, iar Filip ceva mai defensiv şi cu unul sau doi atacanţi. Şi-a dat seama de piesele de care dispune şi dă dovadă de inspiraţie. Ştie că dacă nu poate să atace, măcar se închide. Face un bloc compact în faţa careului şi încearcă să recupereze rapid. O judecată practică, realistă şi care în condiţiile campionatului nostru şi ale lui Dinamo, dă roade” a mai explicat Cornel Dinu, în exclusivitate la Telekom Sport.

Dinamo a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Pentru dinamovişti a fost al treilea succes consecutiv, după 2-0 cu FC Voluntari şi 2-1 cu FC Viitorul. Jucătorii dinamovişti au avut şi la această partidă, la fel ca la meciul cu FC Viitorul, promisă din partea suporterilor acţionari o primă de victorie de 15.000 de euro.

Afla mai multe despre: cornel dinuduşan uhrin jrdinamo 

viewscnt
Articole similare